Harry Kane Pohjois-Lontoon derbyn ratkaisijana

Kane Puoliaika

Valioliiga-lauantain ensimmäinen ottelu pelattiin Lontoossa Tottenhamin ja Arsenalin kesken. Ottelu päättyi Tottenhamin 1-0-voittoon ja kamppailun ratkaisi tuttu pelaaja, Spursin Harry Kane.

Ottelun avausjakso oli melkoisen tasainen, eikä maalipaikoilla juhlittu. Tauolle mentiinkin maalittomassa 0-0-tilanteessa.

Toiselle puoliajalle saapui selkeästi pirteämpi Tottenham, ja 49. minuutilla nähtiinkin ottelun avausmaali. Ben Davies antoi vasemmalta laidalta upean keskityksen, jonka Spurs-maalitykki Harry Kane puski varmasti maaliin, 1-0. Osuma oli Kanelle jo kauden 23. ja aikoinaan Arsenalin junioreista pois potkitulla Kanella on nyt seitsemän maalia seitsemässä Pohjois-Lontoon derbyssä.

Arsenalille jo seitsemäs vierastappio

Enempää maaleja ottelussa ei nähty, ja näin Tottenham otti kolme pistettä maalein 1-0. Arsenalille tappio oli jo seitsemäs vieraskentällä kuluvalla kaudella.

Voitolla Tottenham nousi sarjataulukossa kolmanneksi Liverpoolin ohi, ottelun enemmän pelanneena. Arsenal sen sijaan jatkaa taulukon kuudentena.

Tottenhamin ja Arsenalin välisessä ottelussa Wembleyllä tehtiin myös Valioliigan uusi katsojaennätys, kun kamppailua seurasi Lontoossa peräti 83 222 silmäparia.

Englannin Valioliigassa pelataan lauantaina vielä viisi muutakin ottelua, ja illan päättää herkullinen kamppailu sarjakärki Manchester Cityn ja Leicesterin välillä.

Lisää uutisia Englannin kentiltä löydät TÄÄLTÄ!