Brisbane james troisi puoliaika australian liigassa

Australian jalkapalloliigassa, Hyundai A-leaguessa, nähtiin perjantaina erittäin kaunis osuma. Melbourne Victoryn James Troisilla osui laukaus kohdilleen.

Brisbane Roar haki perjantaina voiton Melbourne Victoryn vieraana numeroin 1-2 (0-2). Italian ja Englannin kentiltä monelle tuttu 38-vuotias hyökkääjäkonkari Massimo Maccarone vei vieraat 0-1-johtoon heti alussa ja Bret Holman painoi 0-2-maalin 28. minuutilla.

Kotijoukkue Brisbane sai tehtyä kavennusmaalin 82. minuutilla ja se olikin sitten kaunis maali. 29-vuotias James Troisi sai pallon haltuunsa ja antoi vasemman jalkansa laulaa – tuloksena 1-2-kavennusmaali aivan oikeaan ylänurkkaan. Wau!

Kymmenen joukkueen Huyndai A-leaguen ylivoimaisessa kärjessä on FC Sydney.  Kotitappion kärsinyt Melbourne Victory on sarjavitosena ja vierasvoiton ottanut Brisbane Roar on sarjakutosena.