Oho! Bayern München rökitti vastustajan 23-0!

Bayern München ei todellakaan antanut armoa, kun se kohtasi FC Rottach-Egernin kauteen valmistavassa harjoitusottelussa torstaina. 

Amatöörijoukkue Rottach-Egern pelasi myös vuosi sitten vastaavanlaisen harjoitusottelun baijerilaisjättiä vastaan, jolloin tuloksena oli 20-2 tappio. Tällä kertaa Rottachille ei annettu maaliakaan.

Maalintekijälistaa katsoessa on helppo tehdä huomio, että Bayern ei suinkaan lähtenyt täysin reservipitoisella joukkueella otteluun. Esimerkiksi Robert Lewandowski iski hattutempun jo avausjaksolla, Thomas Müllerin ja Leon Goretzkan toistaessa saman toisella puoliajalla. Kaikista tehokkain oli kuitenkin ranskalainen Correntin Tolisso, joka paukutteli neljä maalia Rottachin verkkoon.

TSEKKAA TÄMÄ:

Jälleen Bundesliigan suurimpana mestarisuosikkina kauteen lähtevä Bayern kohtaa vielä maanantaina Energie Cottbussin Saksan cupissa, ennen ensi viikon perjantaina alkavaa sarjakautta.

Bayern München ryöpytti amatöörijoukkuetta

https://twitter.com/FCBayern/status/1159533646329655297?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1159533646329655297&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.90min.com%2Fposts%2F6429148-bayern-munich-romp-to-brutal-23-0-victory-over-amateur-side-fc-rottach-egern

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Video: Rasmus Karjalaisen surkea debyytti: oma maali ja loukkaantuminen

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Roy Keane päätti Alf-Inge Hålandin uran törkeällä taklauksella
Seuraava artikkeliMan City aloitti kauden murskaavalla vierasvoitolla West Hamista

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän