Norwichille taas tappio Valioliigassa – säilyminen vaatii jo pienen ihmeen

Valioliigassa pelattiin keskiviikkoiltana useita otteluita. Norwich kärsi taas tappion ja sarjapaikan säilyttäminen näyttää epätodennäköiseltä.

Everton kaatoi Norwichin numeroin 0-1 (0-0) keskiviikkoiltana Valioliigassa. Michael Keane puski voittomaalin 55. minuutilla. Teemu Pukki aloitti vaihtopenkillä ja pääsi kentälle 70. minuutilla, mutta maalipaikkoja ei auennut.

Liverpoolin mestaruus voi puolestaan ratketa jo torstai-iltana. Jos Manchester city häviää tai pelaa tasapelin Chelsean vieraana, varmistuu Liverpoolin mestaruus jo seitsemän kierrosta ennen loppua.

Norwich on pelannut nyt 31 ottelua, joista se on voittanut ainoastaan viisi. Kasassa on 21 pistettä. Putoamisviivan yläpuolella olevalla West Hamilla on 27 pistettä ja selkeästi parempi maaliero. Jäljellä on vielä seitsemän sarjaottelua, joten Norwich tarvitsisi vielä monta voittoa.