Stamford Bridgellä huippufutista torstai-iltana

Stamford Bridgellä pelataan kahden huippujoukkueen kesken Valioliigaa, kun Chelsea isännöi Manchester Cityä klo 22:15 alkaen.

Vastakkain ovat tänä iltana ehdottomasti kaksi hyvävireistä joukkuetta. Etenkin Manchester City on palannut koronatauolta murskaavalla ylivoimalla. Pep Guardiolan miehistö nimittäin jätti Arsenalin aseettomaksi 3-0 kotivoitossa viikko sitten, sekä käveli totaalisesti maanantaina Burnleyn yli 5-0 murskajaisissa. Ei ole ihme, että joukkue lähtee Stamford Bridgellä ennakkosuosikin viitta niskassaan kentälle.

Chelseaa ei kannata kuitenkaan aliarvioida. Myös Frank Lampardin ryhmä otti tärkeän vierasvoiton Villa Parkilla luvuin 1-2, kun Christian Pulisic ja Olivier Giroud takasivat Lontoon sinisille täyden pistepotin maaleillaan. On kuitenkin selvää, että Chelsea ei voi tuhlailla paikkoja samaan tahtiin Cityä vastaan, mitä se Aston Villan vieraana esitti.

Kokoonpanojen puolesta City kärsii näistä kahdesta jengistä enemmän. Ykköskärki Sergio Aguero jätti Burnley-ottelun kesken polvivaivan vuoksi, eikä argentiinalaista tänään kentällä nähdä. Gabriel Jesus kuitenkin on vahva vaihtoehto piikkiin, vaikkei ihan Agueron kanssa samaan kastiin kuulukaan. Guardiolan ryhmän laajuus on jokaiselle pelipaikalle sen verran väkevää, ettei se kotijoukkueelle avauskokoonpanon puolesta tappiota koe. On kuitenkin mainittava se, että Chelsea pääsee ilman menetyksiä pelaamaan.

Chelsea voisi olla vahvempi haastaja tässä taisteluparissa, jos lehterit pullistelisivat sinisten kannattajia. Nyt kuitenkin uskotaan isosti Cityyn, sillä joukkueen kaksi ottelua tauon jälkeen ovat olleet pelottavan tasokkaita voittoja. Kerroin 1.86 tuntuu liian kovalta annettavaksi vieraille tässä iskussa.

Pelivihje: Manchester City voittaa ottelun (1.86 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Zinedine Zidane ja jalkapallohistorian ihanin haltuunotto EM-kisoissa 2000

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here