Video: Juan Riquelmen unelmavapaapotku vanhoilla päivillä Argentiinan liigassa

Argentiinalainen jalkapallolegenda Juan Riquelme täyttää keskiviikkona 42 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää keskikentän taiturille!

Riquelme edusti sukupuuttoon kuolevaa ”kymppipaikan” pelaajaa lähes täydellisesti. Juoksunopeudeltaan verkkainen ja muutenkin fyysisesti kankean oloinen Riquelme oli kuitenkin poikkeuksellisen taitava ja hänellä oli mahtava potkutekniikka.

Hän pelasi vuodet 1996-2004 kestäneellä urallaan pitkälti Argentiinan pääsarjassa Boca Juniorsiossa. Hänet nähtiin myös La Ligassa Barcelonan ja Villarrealin paidoissa.

Argentiinan maajoukkueessa Riquelme pelasi vuosien 1997-2008 välisenä aikana 51 ottelua, joissa syntyi 17 maalia. Hän johdatti Argentiinan olympiavoittoon kesällä 2008. Hänet valittiin uransa aikana neljä kertaa Argentiinan Vuoden pelaajaksi.

Alla oleva video on Argentiinan liigasta syksyltä 2014. Tuolloin 36-vuotias laukoi todella hienon vaparimaalin joukkueelleen Argentinos Juniorsille.

Juan Riquelmen vaparimaali

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Petteri Forsell pamautti todella upean vaparimaalin Puolan liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here