130 vuoden odotus ohi – Wycombe Wanderers nousi Mestaruussarjaan

Maanantai-iltana nähtiin hienoa jalkapalloromantiikkaa, kun Wycombe Wanderers nousi pitkän odotuksen jälkeen Mestaruussarjaan.

Wycombe Wanderers voitti maanantai-iltana Englannin Ykkösliigan nousupudotuspelien finaalissa Oxford Unitedin 2-1.

Voitto oli historiallinen, sillä piskuinen Wycombe ei ole aikaisemmin pelannut Englannin kahdella korkeimmalla sarjatasolla. Jo vuonna 1887 perustettu seura pelasi pitkään konferenssitasolla, kunnes nousu Englannin kakkosliigaan koitti keväällä 1993. Nousu Ykkösliigasta Mestaruussarjaan kävi nopeasti, vain kahdessa kaudessa.

Noin 10 000 ihmistä vetävän Wycomben kotistadionin yleisön kulttipelaajaksi on noussut poikkeuksellisesta fysiikastaan tunnettu Adebayo Akinfenwa.

”Minun tarinani näyttää, että ainoa mielipide, jolla on väliä, on mielipide, joka ihmisillä on itsestään. Olin onnekas ja siunattu, että löysin managerin ja pelaajat, jotka uskoivat minuun. Wycombe on Mestaruussarjassa”, Akinfenwa iloitsi Sky Sportsin haastattelussa.

Wycombe Wanderers nousi Mestaruussarjaan – kulttipelaaja Adebayo Akinfenwan haastattelu pelin jälkeen

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Paolo Di Canion upea Fair play -suoritus Valioliigassa vuonna 2000

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here