Norwich hankki Teemu Pukille sveitsiläisen haastajan

Valioliigaan noussut Norwich hankki lisää leveyttä hyökkäysosastolleen, kun sveitsiläinen Josip Drmic saapuu seuraan Saksan Bundesliigasta.

Josip Drmic on 26-vuotias sveitsiläinen hyökkääjä, jonka taskusta löytyy myös Kroatian passi. FC Zürichin organisaatiossa kasvanut Drmic on pelannut viimeiset kuusi kuusi vuotta Saksassa, edustaen FC Nürnbergia, Bayern Leverkusenia, Borussia Mönchengladbachia sekä Hamburger SV:tä.

Tehokkaimmalla kaudellaan (2013-2014) Drmic viimeisteli peräti 17 täysosumaa Nürnbergin paidassa. Sveitsin maajoukkueessa Drmic puolestaan debytoi syksyllä 2012, jonka jälkeen hän on edustanut kotimaataan 32 ottelussa, viimeistellen 10 maalia.

Norwichin sakslaisvalmentaja Daniel Farke hehkutti etenkin kahdessa MM-turnauksessa esiintyneen ja yli sata ottelua Bundesliigassa pelanneen Drmicin kokemusta.

– Halusimme hyökkääjän ja saimme kaverin, joka on todistanut taitonsa huipputasolla. Hänellä on paljon Bundesliigan otteluja vyöllä ja vahva tausta Sveitsin maajoukkueessa, Farke iloitsi Norwichin tiedotteessa.

Drmicin ja Norwichin välinen sopimus kattaa seuraavat kolme kautta.

Norwich hankki kirittäjän Teemu Pukille

https://twitter.com/NorwichCityFC/status/1143216922118500352

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – –

Katso myös: Rasmus Karjalainen siirtyy Fortuna Sittardiin pitkällä sopimuksella

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here