Newcastle United osti Dortmund-lupauksen omakseen

Valioliigan Newcastle United on kertonut ostaneensa keskikenttäpelaaja Mikel Merinon omakseen. Koillis-Englannin suurseura lainasi Merinon kesällä Dortmundista, mutta espanjalainen on pelannut niin vakuuttavasti, että United-johto päätti ostaa Merinon oikeudet jo nyt itselleen. Osapuolet pääsivät sopuun viisivuotisesta pahvista.

21-vuotias Osasunan kasvatti siirtyi Dortmundiin kesällä 2016, mutta esiintyi keltamustien riveissä vain kahdeksan kertaa. Mies siirtyi Rafa Benítezin valmentamaan Newcastleen alustavasti lainalle, jonka lopussa Harakoilla olisi mahdollisuus käyttää osto-optio keskikentän syöttökoneeseen. Seura kuitenkin päätyi miehen hankintaan jo nyt.

Pamplonassa syntynyt Merino viihtyy erinomaisesti keskikentän keskustassa. Mies on pallovarma ja omaa erittäin hyvän syöttövalikoiman. Nuorukainen on noussut nopeasti Harakka-fanien suursuosikiksi.

Merinon edustama Newcastle kohtaa sunnuntaina vieraskentällä Southamptonin. Tasaiseen kamppailuun Unibet tarjoaa ristin kertoimeksi 3.55.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here