Alexander Ring ehdolla vuoden tulokkaaksi MLS:ssä

Maajoukkueessakin vahvoja näyttöjä antanut Alexander Ring on tehnyt Yhdysvaltojen jalkapallosarjassa, MLS:ssä lähtemättömän vaikutuksen.

Ring on ollut yksi eniten töitä tekevistä pelaajista koko sarjassa ja hänet on nostettu monissa uutisissa esiin juurikin tuosta syystä. Puolustava keskikenttäpelaaja auttaa joukkuettaan myös hyökkäyksissä ja tämän takia MLSsoccer.comissa nostetaan Ringin nimi esiin, kun kyseisen median tuotantotiimi miettii, että kuka saattaisi voittaa Vuoden tulokas -palkinnin.

Toivottavasti Ring voittaa kyseisen palkinnon ja lyö itsensä upeasti läpi rapakon toisella puolen. Ringin joukkue New York City on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena ja on menossa suoraan puolivalieriin.

Katso Ringin Beyond the pitch -video, missä mies avaa historiaansa:

New York City kohtaa seuraavaksi New England Revolutionin ja heidän voitto saa kertoimeksi 2.70.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

16 Kommentit

    • Kiitos siitä, että Suomalaisena ”jalkapalloihmisenä” osaat arvostaa ja olla ylpeänä siitä, kun toinen Suomalainen jalkapalloihminen saa kunnioitusta ja arvostusta. Ei ihmekään jos Suomalainen jalkapallo ei menesty, jos me vain vittuillaan ja vähätellään toisten saavutuksille, kun niitä pitäisi tuoda esille täällä metsässä lykkiöiden ja mäestäputoajien maassa.

    • Pekka Haaranen Niin? Entä sitten. Eikö edes pääseminen MVP-Listalle liigassa, joka on mediahuomioltaan ja arvostukseltaan paljon suositumpi kuin NHL, Pohjois-Amerikassa, ole jo saavutkseltaan hienoa? Ja kun kerran olet Suomalainen jalkapallosta kiinnostunut henkilö, niin luulisi ainakin sinun ymmärtävän ja tiedostavan, miten vaikeaa on edes saavuttaa tuo taso, tämän päivän jalkapallossa. Me ei eletä enään Litmasen aikoja, jolloin Euroopassa pelaajakehitys oli lapsenkengissä ja oikeastaan Litti oli samanarvoisessa asemassa, verrattuna muihin samanikäisiin eurooppalaisiin prospekteihin. Se mikä teki Litistä yhden oman aikansa tähdistä oli se, että hän harjoitteli yhtä laadukkaasti ja yhtä paljon kuin oman aikansa muut starat. Ja sen oman ajan harjoittelun laadun takasi sen oma faija ja muut sen ajan starbat, jotka sille anto vinkkejä. Ainoa asia mikä muo huolestuttaa on se, että JOS ME SUOMALAISET JALKAPALLOIHMISET EI OSATA ARVOSTAA MEIDÄN JALKAPALLOA JA JALKAPALLOILIJOITA, niin kuka muukaan sitä tekisi?

    • Pekka Haaranen ei nähtävästi osata arvostaa, jos pitkän ammattilaisuran sekä kotimaassa että ulkomailla tehnyt monivuotinen maajoukkuepelaaja saa osakseen ”juna meni jo” -tason arvostelua silloin, kun pitäisi olla ylpeitä hienosta saavutuksesta. Ei kukaan väitä, että Ring olisi mikään maailmanvalloittaja, mutta ei meille niitä ikinä tulekaan, jos jokainen koko elämänsä lajille antanut suomalaisfutari saa osakseen vaan vittuilua, koska Espanjassa, Saksassa ja Brasiliassa tuotetaan parempia pelaajia.

    • Mika Mäki-Leppilampi Niin, jos katsotaan mittareita, jotka osoittavat sitä suosiota eli katsojakeskiarvot, mediahuomio ja tv-lukemat, niin MLS on Pohjois-Amerikassa tällä hetkellä paljon, Nhl:ää edellä. Ja mietitäänpä, että muutama vuosi takaperin seitsemäs änäri-finaali, jossa siis ratkaistiin mestaruus, keräsi tv:n ääreen maailmanlaajuisesti, 7 miljoonaa katsojaa. Saman verran kuin normi MLS matsi kerää ihmisiä tv:n ääreen, pelkästään Pohjois-Amerikassa. Nyt samaan hengenvetoon täytyy todeta, että mulla ei henk.koht. ole mitään jääkiekkoa vastaan, lajina, vaan siitä olen lähinnä huolissani, että meille Suomalaisille tuodaan kotimaisen urheilujournalismin kautta kuva, jossa jääkiekko pyritään esittämään jonain isompana asiana, kuin se todellisuudessa on. Siinä olet oikeassa, että meillä Suomessa NHL on arvostetummassa, lähes tarunhohtoisessa asemassa, verrattuna oikeastaan mihinkään muuhun lajiin tai sarjaan, mutta oikeastaan kaikkialla muissa sivistys- tai sivistymättömyysvaltioissa asia on toisin ja tämä olisi meidän suomalaistenkin hyvä aina tiedostaa. Tosin elämme maassa jossa keskiverto kansalainen on kuin suoraan repäisty tv-sarjasta Ummikot ulkomailla, niin ei ihmekään, että asiat ovat niinkuin ne ovat.

  1. Pekka Haaranen on selkeesti näitä vittumaisia ölisijä futisfaijoja jotka vetelee röökiä kentänlaidalla ja huutelee tuomarille. Kunnon uuvatti!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here