Puoliaika.com otteluennakko: Roma – Napoli

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Serie A:n huippuottelussa nähdään tänään kahden todella kovan joukkueen kaksintaistelu, kun sarjaa johtava Napoli matkustaa viidentenä olevan Roman vieraaksi Rooman yöhön. Ottelu alkaa klo 21.45 ja sen voit nähdä Unibet TV:ltä.

Roma on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun ja se silti laahaa perässä viidentenä. Se kertoo Serie A:n alkukauden tasosta. Tosin Roma on pelannut yhden ottelun ylämpänä olevia vähemmän, mutta voitolla he nousisisvat tänään vain yhden pykälän ylemmäs sarjataulukossa. Napoli sen sijaan porskuttaa sarjakärjessä puhtaalla pelillä. Seitsemässä ottelussa he ovat tehneet perät 25 maalia joten tulivoimaa löytyy.

Jos Napolilta laskee pois viimeksi hävityn kilpailullisen ottelun Shaktarille, niin seuraavaa joutuu etsimään aina maaliskuulle asti, jolloin Real Madrid oli parempi luvuin 3-1.

Molemmat joukkueet ovat viiden ottelun voittoputkessa ja valitettavasti vaikuttaa siltä, että kotijoukkueella se tänään katkeaa. Napoli on niin vahva joukkue tällä kaudella, kun taas Giallorossilla kone on vähän yskähdellyt.

Uskomme siis, että Napoli jatkaa puhtaalla pelillä tämänkin ottelun jälkeen ja poimimme seuraavat kohteet otteluun Unibetin listoilta:

Napoli @2.33

Napoli tekee maalin molemmilla puoliajoilla @2.80

 

Ottelun näet Unibet TV:stä suorana. Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

  1. Kova ”ennakko”. Roman peli on parantunut jatkuvasti, eikä kone ole edes kunnolla lähtenyt vielä käyntiin. Pelisysteemi on auki loukkaantumisten takia, ja EDF:n balanssi on vielä hakusessa. Kertoimet vierasvoitolle ovat toki oikeutetusti pienet, mutta tämän näkisin ensisijaisesti raudankovan Napolin ansiona.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here