Mypa jahtaa pronssia

Myllykosken Pallo otti askeleen lähemmäksi pronssimitaleita, kun se kaatoi Pietarsaaren Jaron kotonaan 1-0 (1-0).

Kuva: Roni Rekomaa

Vaikka ottelu ei miksikään klassikoksi noussutkaan, oli kotijoukkue juuri sen verran parempi, että ansaitsi täydet sarjapisteet. Ottelun ainokainen syntyi jo viidennellä minuutilla, kun Tommi Vesala keskitti ja Olajide Williams ampui Jaron puolustajien välistä voittomaalin.

Loukkaantumisista kärsinyt Jaro oli kesy vierailija, eikä saanut koko ottelussa ensimmäistäkään todellista paikkaa tasoitusmaaliin.

TSEKKAA TÄMÄ:

– Tämä oli tällainen syksyinen taistelupeli, jossa ei ole niin väliä millä tyylillä pisteet tulevat, puolusteli MyPan päävalmentaja Toni Korkeakunnas latteaa peliä voittajiltakin.

– Nyt panostamme kaikki loppukauden menestykseen ja meillä on mahdoton fiilis saada palkinto kovasta työstämme, vakuutteli ensi kaudella FC Lahtea luotsaava Korkeakunnas.

MyPa-Jaro 1-0 (1-0)
5. Olajide Williams (Tommi Vesala) 1-0.
Erotuomari: Marko Grönholm.
Yleisöä: 1 228.
MyPa: Jere Pyhäranta; Tommi Vesala, Yannick Salmon, Patrick O’Shaughnessy, Tuomas Aho, Nongotamba Shutsa A Lody, Xhevdet Gela, Jonathan Okafor (64. Eetu Kaipio), Pekka Sihvola, Olajide Williams (80. Emerik Grönroos), Sasha Anttilainen (90. Pyry Soiri).
Jaro: Jesse Öst; Alexander Tumasyan (v) (79. David Azin), Mike Banner, Hugo Miranda, Jari Sara, Jonas Emet, Kevin Peth, Thomas Kula (46. Markus Kronholm), Shahdon Winchester, Frank Jonke (v), Mattias Wargh (71. Iidle Elmi).

Iltasanomat

Edellinen artikkeli100 miljoonan mies debytoi Real Madridissa laitapakkina?
Seuraava artikkeliVPS pysyi mukana pronssikamppailussa