100 miljoonan mies debytoi Real Madridissa laitapakkina?

Walesilainen siirtyi Espanjan pääkaupunkiin Tottenhamista. Laiturina ja hyökkäävänä keskikenttänä supertähdeksi noussut Bale maksoi madridilaisseuralle peräti sata miljoonaa euroa. Siirtosumma on maailmanennätys.

Vaikka Bale ostettiin Real Madridiin hyökkäysavujensa takia, saattaa hän debytoida Villarrealia vastaan sunnuntaina Real Madridin puolustuslinjassa.

Päävalmentaja Carlo Ancelotti oli varmasti tehnyt alun perin muita suunnitelmia, mutta italialainen voi olla pakotettu edellä mainittuun ratkaisuun.

TSEKKAA TÄMÄ:

Normaalisti vasempana pakkina pelaa joko portugalilainen Fabio Coentraotai brasilialainen Marcelo. Coentrao sai maajoukkuetauolla lihasvamman Brasiliaa vastaan pelatussa maaottelussa tiistaina. Marcelo puolestaan ei pelannut Brasiliaan 3-1-voittoon päättyneessä ottelussa, sillä oli loukannut reitensä jo perjantaina Australiaa vastaan.

Vasenjalkaisena pelaajana Bale on luonnollinen vaihtoehto hätäavuksi laitapuolustajan tontille. Pelipaikka on tähdelle myös entuudestaan tuttu, sillä hän nousi Walesin maajoukkueeseen ja Southamptonin edustukseen juuri vasempana laitapuolustajana. Balen pelipaikka vaihtui kenttäryhmityksessä ylemmäksi vasta Tottenhamissa.

Toinen vaihtoehto vasemmaksi pakiksi olisi yleensä oikealla viihtyvä laitapuolustaja Álvaro Arbeloa.

Iltalehti

Edellinen artikkeli”Kuningas Midas” pelastamaan Meksikon MM-unelman
Seuraava artikkeliMypa jahtaa pronssia