Barcelonan 17-vuotias keskikenttäpelaaja ja huippulupaus Pablo ”Gavi” Gavira viimeisteli viikonloppuna tyylikkään osuman.

Barcelona kaatoi kotikentällään Elchen numeroin 3-2 (2-0) La Ligassa lauantaina. Ottelun avausjaksolla nähtiin tyylikäs maali.

Ferran Jutgla teki ensin 1-0-osuman 16. minuutilla. Vain pari minuuttia myöhemmin 17-vuotias Gavi lisäsi johtoa taidokkaan suorituksensa päätteeksi. Kantapäähaltuunotto, eteneminen, harhautus ja pallo verkkoon, 2-0.

Eleche tuli toisen jakson alkupuolella tasoihin, kun vaihtomiehet Tete Morente ja Pere Milla osuivat. Barcelona otti kuitenkin kotivoiton, kun vaihtomies Nico Gonzalez teki 3-2-voittomaalin 85. minuutilla.

Real Madrid jatkaa La Ligan kärjessä (18 ottelua, 43 pistettä). Toisena on Sevilla (17 ottelua, 37 pistettä) ja kolmantena Real Betis (18 ottelua, 33 pistettä). Barcelona on voitostaan huolimatta vasta seitsemäntenä (17 ottelua, 27 pistettä).