Piskuinen Liechtenstein heilutti pitkästä aikaa reppua, kun Sandro Wolfinger laukoi täydellisellä laukauksella komean maalin.

Bosnia ja Hertsegovina kaatoi kotikentällään Liechtensteinin niukasti numeroin 2-1 (2-1) EM-karsintojen J-lohkossa perjantai-iltana.

Liechtenstein oli hävinnyt neljä ensimmäistä otteluaan maalierolla 0-14, ja edellisen kerran maa oli heiluttanut verkkoa kesällä 2022 Andorraa vastaan. Perjantai maa osui pitkästä aikaa.

Kotijoukkue Bosnia ja Hertsegovina meni nopeasti 2–0-johtoon, mutta 21. minuutilla nähtiin kavennusmaali. Pallo ajautui kulmapotkusta Sandro Wolfingerille, joka pamautti täydellisen kudin vastustamattomasti verkkoon, 2-1.

Liechtenstein tekee ”taas” maalin

Edellinen artikkeliHuuhkajat isännöi Tanskaa sunnuntaina – luvassa huima kärkikamppailu
Seuraava artikkeliVideo: Neymar nousi yksin Brasilian kaikkien aikojen maalintekijäksi