Jalkapallon MM-kisojen 2018 – vedonlyöntiennakko

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

Jalkapallon MM-kisat 2018 käynnistyvät torstaina 14.6. Venäjällä, kun kisaisäntä kohtaa kisojen avausottelussa Saudi-Arabian. Accuscore on arvioinut joukkueiden voimasuhteet ja simuloinut kaikki tulevat ottelut. Accuscore (www.accuscore.eu) ja Puoliaika.com ennakoivat yhteistyössä kaikki alkulohkot sekä turnauksen myöhemmät vaiheet tarjoten lukijoilleen raapaisun pintaa syvemmälle MM-kisahuumaan!

Simulaatiot

Accuscoren analyysin mukaan 16 parhaan joukkoon Venäjän MM-kisoissa etenevät alla luetellut joukkueet, jotka kohtaavat toisensa pudotuspeleissä seuraavasti:

Uruguay – Portugal

Ranska – Kroatia

Brasilia – Meksiko

Belgia – Kolumbia

Espanja – Venäjä

Argentiina – Tanska

Saksa – Serbia

Puola – Englanti

 

Accuscoren analyysin perusteella boldatut joukkueet etenevät kahdeksan parhaan joukkoon ja kohtaavat puolivälierissä seuraavasti:

Uruguay – Ranska

Brasilia – Belgia

Espanja – Argentiina

Saksa – Puola

 

Simulaatioiden perusteella boldatut joukkueet etenevät neljän parhaan joukkoon ja kohtaavat välierissä toisensa seuraavasti:

Uruguay – Brasilia

Argentiina – Saksa

 

Accuscoren analyysin perusteella Brasilia kaataa Uruguayn välierissä noin 50% todennäköisyydellä ja etenee finaaliin. Neljän vuoden takaisen MM-finaalin uusinta nähdään tällä kertaa jo välierissä, jonka Argentiina vie nimiinsä noin 37% todennäköisyydellä edeten finaaliin.

Simulaatioissa MM-finaaliin selviytyvät siis Argentiina ja Brasilia, joista Argentiina vie maailmanmestaruuden nimiinsä marginaalisena suosikkina noin 37% todennäköisyydellä.

Mestaruuskertoimet

Mestaruusvedot ovat yksi MM-kisojen mielenkiintoisimmista vetomuodoista ja lähes pakollinen osa suosikkijoukkueiden kannatusta. Accuscoren analyysin mukaan mestaruusvedoissa on tarjolla varsin hyvää etua – etenkin Etelä-Amerikan joukkueissa, jotka etenivät simulaatioissa pitkälle.

Coolbetin mestaruuskertoimissa top-8 joukkueet mestaruuteen ovat järjestyksessään:

Brasilia (Coolbetin mestaruuskerroin 5.30), Saksa (5.75), Espanja (7.25), Ranska (7.50), Argentiina (10.50), Belgia (12.50), Englanti (18.00) ja Portugali (26.00).

Accuscoren top-8 joukkueiden lista näyttää hieman erilaiselta ja joukkueet ovat järjestyksessä:

Argentiina (Accuscoren määrittämä rajakerroin 7.14), Brasilia (7.14), Saksa (8.33), Uruguay (11.11), Ranska (11.70), Espanja (16.60), Belgia (16.60) ja Kolumbia (25).

Accuscoren arvioiden mukaan selkein ylikerroin Coolbetin mestaruusvedoissa on yllätyksellinen Uruguay, jonka mestaruus on 5.50% todennäköisempi, kuin mitä Coolbet on laskenut. Myös Accuscoren mestarisuosikki Argentiinan puolesta lyöty mestaruusveto näyttää kannattavalta, sillä todennäköisyysarvioissa on noin 4.50% ero pelaajien eduksi. Todellista jättiyllätystä hakeva vedonlyöjä voi kokeilla myös Kolumbian maailmanmestaruutta, jossa ero todennäköisyysarvioissa on noin 1.80%.

aa

Kenet kruunataan Venäjän MM-kisojen maalikuninkaaksi?

Vaikka MM-kisojen mestariksi nimitetään kokonainen joukkue, on jaossa myös henkilökohtaisia tunnustuksia, kuten kisojen parhaalle maalintekijälle annettava Kultainen kenkä –palkinto. Myös vedonlyöntimarkkinoilla parhaan maalintekijän veikkaaminen on yksi suosituimmista turnausvetomuodoista.

Yhdeksässä edellisessä MM-lopputurnauksessa kuusi maalia on riittänyt maalikuninkuuteen. Maalikuninkuuskertoimia on vaikea arvioida auringontarkasti, koska muuttuvia tekijöitä riittää: mm. erikoistilannevastuu, pelien määrä ja alkulohkon mahdolliset tasoerot. Täten maalikuninkuuskertoimissa on varmasti ilmaa, mutta runsas satunnaisuus on samalla tavalla sekä vedonvälittäjien että vedonlyöjien puolella.

Coolbetin “Paras maalintekijä” -kertoimissa top-5 ennakkosuosikit ovat järjestyksessä: Neymar (Coolbetin kerroin 10.50), Lionel Messi (12.00), Antoine Griezmann (14.00), Romelu Lukaku (17.00) ja Timo Werner (17.00).

Maalikuninkuuskertoimet korreloivat vahvasti Coolbetin turnauksen voittajakertoimien suhteen ja top-5 nimet mukailevat yleisiä mielipiteitä. On kuitenkin huomion arvoista, että varsinkin Saksalla ja Ranskalla maalintekovastuu jakautuu useamman pelaajan kesken, eikä esimerkiksi Saksan Timo Werner saa vastuuta pelinaikaisissa rangaistuspotkuissa, joka huonontaa hänen mahdollisuuksiaan merkittävästi.

Accuscoren dataan perustuvan analyysin mukaan top-5 ehdokkaat maalikuninkaaksi ovat järjestyksessä: Neymar (5.57), Robert Lewandowski (5.05), Edinson Cavani (4.36), Cristiano Ronaldo (4.30) ja Lionel Messi (4.02). Suluissa oleva luku kuvaa Accuscoren ennustamaa maalimäärää, jonka pelaaja tulee kisoissa saavuttamaan – ei vedonlyöntikerrointa.

Accuscoren analyysi turnauksen tehokkaimmista maalintekijöistä poikkeaa melkoisesti vedonlyöntimarkkinoiden näkemyksestä, mutta kenen kertoimissa on tarjolla eniten etua?

Robert Lewandowski on Coolbetin kertoimissa vasta sijalla 11. voittamaan maalikuninkuuden ja Coolbet tarjoaa tästä kertoimen 28. Puolan kaikkien aikojen maalintekijä on Accuscoren analyysin perusteella turnauksen toiseksi tehokkain maalintekijä ja näin edullisin valinta maalikuninkaaksi.

Brasilia on vedonlyöntimarkkinoiden suosikki voittamaan mestaruuden ja joukkueen kultapoika Neymar on Coolbetin maalikuninkuuskertoimienkin suosikkina kertoimella 10.50. Accuscoren analyysissä Neymarin maalimäärä on 0.50 maalia suurempi kuin toiseksi sijoittautuvan Lewandowskin, joten myös Neymar on hyvä valinta maalinkuninkaaksi.

Uruguay on yksi Accuscoren suosikeista etenemään pitkälle kisoissa, eikä ole yllätys, että kolmas valintamme maalikuninkaaksi on Edinson ”El Matador” Cavani. Coolbetin maalikuninkuuskertoimissa Cavani on vasta kahdeksantena kertoimella 25, kun Accuscoren analyysin mukaan Cavani on kisojen neljänneksi tehokkain maalintekijä. Cavani on todella edullinen valinta maalikuninkaaksi, mikäli uskoo Uruguayn etenevän pitkälle kisoissa.

Täältä pääset tarkastamaan Coolbetin tämän hetkiset kertoimet.

Lue myös: A-lohkon vedonlyöntiennakko

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here