MM-kisat 2018 vedonlyöntiennakko: H-lohkossa kahden kerroksen väkeä

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

MM-kisojen H-lohkossa pelaavat Puola, Kolumbia, Japani ja Senegal. Accuscore (www.accuscore.eu) on arvioinut joukkueiden voimasuhteet ja simuloinut kaikki tulevat ottelut. Accuscore ja Puoliaika.com ennakoivat kisojen tapahtumia vedonlyöntinäkökulmasta tarjoten lukijoilleen ideoita vedonlyöntiin

Puola

Puolan ehdoton tähtipelaaja on Robert Lewandowski, joka on Puolan kaikkien aikojen paras maalintekijä 52 maalillaan. Lewandowskin harteilla lepää suuri vastuu myös Venäjän MM-kisoissa, mutta Puolalta löytyy hyökkäyksestään muitakin mielenkiintoisia nimiä. Arkadiusz Milik on mies joka saattaisi olla jo Lewandowskin tasoinen pelaaja ilman lähes kahden vuoden pituista loukkaantumisjaksoa. Nyt Milik on taas kunnossa ja häneltä voidaan odottaa kovia näyttöjä Lewandowskin vierellä. Milikin seurakaverina Napolissa pelaava 24-vuotias pelintekijä Piotr Zieliński on ehkä lupaavin puolalaispelaaja tällä hetkellä. Hyvällä pelikäsityksellä ja tekniikalla varustettu keskikenttämies on väläytellyt useasti Napolin riveissä, vaikka vastuu on jäänyt vähäiseksi. Zielińskin onnistuessa kisoissa on varmaa, että siirto Napolia suurempaan seuraan tapahtuu jo kesän siirtoikkunassa.

Puola on lohkon toiseksi vahvin joukkue pudotuspeleihin etenemisen todennäköisyyden ollessa noin 75% ja lohkovoiton todennäköisyyden noin 38%. Simulaatioissa Kolumbian todennäköisin pistemäärä on viisi pistettä.

Kolumbia

Kolumbian avainpelaajista on ensimmäisenä mainita Brasilian MM-kisojen komeetta James Rodriguez, joka kisojen jälkeen siirtyi isolla siirtosummalla Real Madridiin. Toinen Kolumbian supertähti on kärkimies Falcao, jolle Venäjän MM-kisat ovat ensimmäiset ja todennäköisesti viimeiset. Falcao loukkaantui ennen Brasilian MM-kisoja 2014 ja olisi osallistumisellaan saattanut siivittää Kolumbian jopa mitalipeleihin. Kolmas avainpelaaja löytyy vasemmalta laidalta, eli Juventusta seurajoukkuetasolla edustava Juan Cuadrado. James, Cuadrado ja Falcao muodostavat hyökkäyskolmikon joka ei merkittävästi kalpene kisojen ennakkosuosikkienkaan rinnalla.  

Kolumbia on lohkon vahvin joukkue pudotuspeleihin etenemisen todennäköisyyden ollessa noin 81% ja lohkovoiton todennäköisyyden noin 49%. Simulaatioissa Kolumbian todennäköisin pistemäärä on kuusi pistettä.

Japani

Japanilaisen jalkapalloilun symboli ja maajoukkueen talismaani Keisuke Honda on parhaiten maailmanlaajuisesti tunnettu japanilaispelaaja ja on edelleen isossa roolissa MM-kisajoukkueessa. Borussia Dortmundia seurajoukkuetasolla edustava Shinji Kagawa on myös yksi Japanin kokeneista pelaajista, mutta loukkaantumiset ovat varjostaneet miehen uraa viime aikoina. Muita mielenkiintoisia nimiä Japanin joukkueessa on espanjalaisessa Eibarissa pelaava laitahyökkääjä Takashi Inui ja Valioliigassa Leicester Cityä edustava Shinji Okazaki.

Japani on lohkon kolmanneksi vahvin joukkue pudotuspeleihin etenemisen todennäköisyyden ollessa noin 25% ja lohkovoiton todennäköisyyden noin 7.5%. Simulaatioissa Japanin todennäköisin pistemäärä on kolme pistettä.

Senegal

Senegalilla on käytössään historiansa paras pelaajamateriaali ja joukkueesta löytyy useita huippuseurojen profiilipelaajia. Kirkkaimpana tähtenä Liverpoolin Sadio Mane, jolta Senegalilaiset odottavat urotekoja myös maajoukkuepaidassa. Napolissa pelaava Kalidou Koulibalya taas pidetään yhtenä tämän hetken parhaista keskuspuolustajista, joten tarvittavaa johtajuutta löytyy myös takalinjoilta. Nuorista sengalilaislupauksista mainittakoon ranskalaista Rennesiä edustava nopeajalkainen laituri Ismaila Sarr ja Valioliigassa Evertonia edustava puolustava keskikenttäpelaaja Idrissa Gana Gueye.

Accuscoren analyysin mukaan Senegal on lohkon heikoin joukkue pudotuspeleihin etenemisen todennäköisyyden ollessa noin 19% ja lohkovoiton todennäköisyyden noin 5%. Simulaatioissa Senegalin todennäköisin pistemäärä on kaksi pistettä.

Simulaatiot

h

Accuscoren analyysin mukaan Kolumbia on lohkon vahvin joukkue ja etenee Puolan kanssa pudotuspeleihin jättäen Senegalin ja Japanin alkulohkoon. Coolbetin kertoimenlaskijoiden näkemys on kahden kärkijoukkueen osalta sama, mutta Coolbet nostaa Senegalin ennakkosuosikiksi suhteessa Japaniin.

Accuscoren analyysin mukaan Kolumbia voittaa lohkon noin 48% todennäköisyydellä ja Puolan lohkovoittoon päättyvän alkusarjan todennäköisyys on noin 38%. Coolbet tarjoaa Kolumbian lohkovoitosta kertoimen 2.40 (Accuscoren rajakerroin 2.08) ja Puolan lohkovoitosta kertoimen 3.00 (Accuscoren rajakerroin 2.63), joten kummankin ennakkosuosikin lohkovoitosta löytyy edullista pelattavaa.

Accuscoren analyysin mukaan Senegal jää alkulohkoon noin 81% todennäköisyydellä, joten Coolbetin tarjoama kerroin 1.57 (Accuscoren rajakerroin 1.21) tarjoaa loistavaa etua Afrikkalaisjoukkuetta vastaan pelaaville.

Tästä linkistä Coolbetin kertoimiin!

Katso myös: Ilmainen kilpailu, jonka pääpalkintona on VALIOLIIGA-MATKA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here