MM-kisat 2018 vedonlyöntiennakko: G-lohkossa selvät sävelet

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

MM-kisojen G-lohkossa pelaavat Belgia, Englanti, Tunisia ja Panama. Lohko vaikuttaa ennakkoon olevan kahden ison taistelu lohkovoitosta, mutta mitkä ovat altavastaajien mahdollisuudet pudotuspeleihin?

Accuscore (www.accuscore.eu) on arvioinut joukkueiden voimasuhteet ja simuloinut kaikki tulevat ottelut. Accuscore ja Puoliaika.com ennakoivat kisojen tapahtumia vedonlyöntinäkökulmasta tarjoten lukijoilleen ideoita vedonlyöntiin.

Belgia

Belgia lähtee 13. MM-lopputurnaukseensa ensimmäistä kertaa uuden päävalmentajansa Roberto Martinezin alaisuudessa. Karsinnat sujuivat täysin odotusten mukaan eikä helpohko karsintalohko tuottanut joukkueelle vaikeuksia.

Belgian maajoukkue ja Roberto Martinez ovat ”Make it or break it” – tilanteessa ja joukkueen potentiaali on ulosmitattava keinolla millä hyvänsä. Tehtävä ei Martinezin kaltaiselle kokemattomalle managerille ole kovinkaan ideaalinen. Paljon kisojen alla puhetta herättivät myös pelaajavalinnat. Varsinkin huippukauden pelanneen Radja Naingollanin jättäminen ulos kisakoneesta.

Accuscoren analyysin mukaan Belgia on selvästi lohkon vahvin joukkue ja etenee pudotuspeleihin noin 89% todennäköisyydellä. Lohkovoiton Belgia nappaa 62% todennäköisyydellä. Simulaatioissa Belgian todennäköisin pistemäärä on noin kuusi pistettä.

Englanti

Maailman vanhin jalkapallomaajoukkue valmistautuu 18. MM-lopputurnaukseensa ja odotukset ovat jälleen kerran asetettu korkealle menestyksen suhteen. Englannin jalkapalloliitto nimitti Gareth Southgaten päävalmentajaksi syyskussa 2016 ja Southgate onkin ollut raikas valinta kaiken nähneeseen Englannin maajoukkueeseen. Karsinnat sujuivat moitteettomasti, kun karsintalohkon voitolla irtosi suora kisapaikka, eikä Englanti kärsinyt yhtään tappiota kymmenessä karsintapelissään.

Accuscoren analyysin mukaan Englanti on lohkon toiseksi vahvin joukkue ja etenee pudotuspeleihin noin 74% todennäköisyydellä. Koko lohkon Englanti voittaa noin 29% todennäköisyydellä. Simulaatioissa Englannin todennäköisin pistemäärä on viisi pistettä.

Tunisia

Venäjän MM-kisat ovat Tunisialle viides esiintyminen MM-lopputurnauksessa, eikä joukkue ole neljällä aikaisemmalla kerralla onnistunut pääsemään alkulohkosta jatkoon kertaakaan. Joukkue selviytyi jälleen täpärästi kisoihin voittaen karsintalohkonsa, mutta arpaonni ei ollut myötä lopputurnauksen lohkoarvonnoissa. Päävalmentaja Nabil Maaloul valittiin tehtävään kesken karsintojen, kun aikaisemmin päävalmentajana toiminut Puolalainen Henry Kasperczak potkittiin ulos heikkojen esitysten jälkeen.

Accuscoren analyysin mukaan Tunisia on lohkon kolmanneksi vahvin joukkue, jonka pudotuspeleihin etenemisen todennäköisyys on noin 22%. Tunisian lohkovoiton todennäköisyys jää marginaaliseksi, kun tapahtuma toteutuu noin 5% todennäköisyydellä. Simulaatiossa Tunisian todennäköisin pistemäärä on kolme pistettä.

Panama

Panama on toinen näissä kisoissa MM-lopputurnausdebyyttinsä tekevä joukkue, ja kisapaikka itsessään on jo pienelle jalkapallomaalle suuri voitto. Merkittävää saavutuksesta tekee se, että MM-kisoissa useimmin nähdyt USA ja Honduras jäivät kumpikin Panaman taakse Keski- ja Pohjois-Amerikan karsintalohkossa.

Suurin osa Panaman pelaajistosta edustaa seuratasolla joko Meksikon pääsarjan tai Yhdysvaltojen MLS joukkueita. Panaman rosteri on eurooppalaisesta näkökulmasta vielä Tunisiaakin nimettömämpi, mutta esiintyminen MM-kisoissa aukaisee varmasti monelle Panamalaispelaajalle ovia eurooppalaisseurojen organisaatioihin.

Accuscoren analyysin mukaan Panama on selvästi G-lohkon heikoin joukkue ja pudotuspeleihin etenemisen todennäköisyys on noin 15%. Lohkovoiton todennäköisyyden on vain noin 3%. Simulaatioissa Panaman todennäköisin pistemäärä on kaksi pistettä.

Simulaatiot

g

Accuscoren analyysin mukaan vaaditaan todellista yllätystä, että Belgian ja Englannin pudotuspeleihin eteneminen kariutuisi. Coolbetin näkemys lohkon voimasuhteista on Accuscoren analyysin kanssa samoilla linjoilla, mutta pientä näkemyseroa kahden jättiläisen välisistä voimasuhteista löytyy.

Coolbet tarjoaa Belgian lohkovoitosta kertoimen 1.80, jonka rajakertoimen tulisi Accuscoren analyysin mukaan olla noin 1.61. Belgian materiaalietu on kiistaton ja ”Red Devilsiin” uskoville vedonlyöjille on tarjolla hyvin tuottava kohde.

Jos taas Englannin mahdollisuudet epäilyttävät ja neljän vuoden takaisen MM-kisafarssin uusiutuminen kiinnostaa, niin Coolbet tarjoaa Englannin jäämisestä alkulohkoon kertoimen 6.00. Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle tapahtumalle on vain noin 3.80.

Lisää Coolbetin kertoimia täältä!

Oletko jo osallistunut ilmaiseen MM-kilpailuumme? Palkintona VALIOLIGA-MATKA.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here