Venäjä kohtaa MM-kisojen avauksessa Saudi-Arabian

MOSCOW, RUSSIA - JUNE 10: Russian fans wearing flags, hats and scarves attend the official opening of the FIFA Fan Fest at Vorobyovy Gory (Sparrow Hills) on June 10, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Sefa Karacan/Anadolu Agency/Getty Images)

MM-kisojen alkupäivien suuri mielenkiinto kohdistuu lopputurnauksen avausotteluun. Venäjä pääsi arvonnoissa verrattain helppoon lohkoon, joten voitto Saudi-Arabiasta heti turnauksen avauksessa veisi isännät jo hyvään vauhtiin kohti jatkopaikkaa.

Miten kisoissa käy? Osallistu kilpailuun ja käy jättämässä oma veikkauksesi – pääpalkintona kahden hengen matka Valioliiga-matsiin!

Jalkapallon MM-lopputurnaus Venäjällä käynnistyy torstaina yhdellä ottelulla. Kisojen ensimmäisessä kohtaamisessa vastakkain ovat kisaisäntä Venäjä ja ensimmäisenä Aasian maana MM-kisojen avausottelussa esiintyvä Saudi-Arabia.

Venäjä on mukana kisoissa isäntien etuoikeudella. Joukkue ei pullistele nimekkäitä pelaajia, mutta kokemusta isäntien riveistä löytyy. Yksi joukkueen johtohahmoista on maalivahti ja kapteeni Igor Akinfejev. Hyvää maalivahtipeliä Venäjä myös tarvitsee, sillä puolustajat on ehdottomasti sen heikoin kohta.

Hyökkäyspäässä Venäjältä kannattaa seurata Fjodor Smolovia, jonka maalivireen varassa Venäjän jatkohaaveet pitkälti roikkuvat. On mielenkiintoista nähdä, kuinka pitkälle kotietu siivittää Venäjän tämän kesän kisoissa. Ennakkoon ajateltuna kisojen heikoimmassa lohkossa Venäjällä on mahdollisuus edetä jatkoon lohkovaiheesta.

Ensimmäinen este Venäjän jatkohaaveiden tiellä on Saudi-Arabia. Hyvät karsinnat pelanneella Saudi-Arabialla on varmasti paljon intoa, sillä se on kisoissa 12 vuoden tauon jälkeen. Kokoonpano maalla on kuitenkin köykäinen, vaikka hyökkäysosastolla sillä onkin taitoa. Saudi-Arabialta seurantaan kannattaa ottaa erityisesti hyökkääjä Mohammad Al-Sahlawi, joka viimeisteli Aasian MM-karsinnoissa peräti 16 maalia.

Argentiinalainen Nestor Pitana tuomaroi avauksessa

https://twitter.com/FIFAWorldCup/status/1006565334491557889

Jos twiitti ei jostain syystä näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Torstain 14.6. MM-ottelut:
Klo 18.00: Venäjä-Saudi-Arabia


MM-kisaveikkaus 2018 nyt nettisivuillamme – pääpalkintona kahden hengen matka Valioliiga-matsiin. Osallistu nyt!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here