Kroatia kaatoi MM-kisojen pronssiottelussa Marokon 2–1. Voittomaaliksi jäänyt Mislav Orsicin osuma oli tyylikäs laukaus.

MM-kisojen pronssiottelu pelattiin lauantaina Kroatian ja Marokon ottaessa mittaa toisistaan. Jännitysnäytelmä päättyi lopulta Kroatian 2–1-voittoon. Kaikki ottelun maalit nähtiin ensimmäisellä puoliajalla.

Josko Gvardiol aloitti maalinteon jo seitsemännellä minuutilla puskemalla pallon maaliin. Johto ei säilynyt kuin kaksi minuuttia, kunnes Marokon Achraf Dari tasoitti.

Ottelun voittomaali nähtiin 42. minuutilla. Mislav Orsicin kaunis laukaus upposi Marokon maaliin tolpan kautta.

MM-kisojen finaali pelataan sunnuntaina Argentiinan ja Ranskan välillä.