mikkelin derbyssä 2500 katsojaa

Mikkelin paikalliskamppailu MiPK vs. MP keräsi paikalle yli 2500 katsojaa torstai-iltana. Kova lukema Kakkosen sarjatasolle!

Kakkosen A-lohkossa nähtiin torstaina hieno yleisömäärä. Mikkelissä pelattiin kiihkeä paikallismatsi, jossa MiPK kaatoi MP:n vahvan avausjaksonsa siivittämänä numeroin 1-3 (0-3).

MiPK:ssä pelaa suomalaisille todella tuttu konkarihyökkääjä, äskettäin 40 vuotta täyttänyt Rafael. Ja se oli juuri Rafael, joka vei MiPK:n 0-1-johtoon 14. minuutilla. Ville Kirvesoja ja Tommi Ekmark lisäsivät johtoa, kunnes vielä MP:n Michael Nzekwe kavensi 90. minuutilla loppunumeroiksi 1-3.

Porissa nähtiin perjantai-iltana vieläkin kovempi lukema, kun Kakkosen B-lohkossa FC Jazzin ja MuSan välisessä paikallismatsissa oli yli 3000 katsojaa! MuSa voitti trillerin kahdella viime hetken maalilla numeroin 2-3.