Coolbet Fantasy League – Voita 1000 € tai Valioliigamatka pelaamalla fantasy-futista

coolbet fantasy league

Vedonlyöntiyhtiö Coolbet on tehnyt täksi kaudeksi maailmankuuluun Fantasy Premier Leagueen oman liigan nimeltä Coolbet Fantasy League. Liigaan osallistuminen on täysin ilmaista ja menestymällä liigassa voi voittaa huippupalkintoja!

Fantasy Premier League

Olettehan kuulleet Fantasy Premier Leaguesta? Se on maailmanlaajuinen Valioliigan manageripeli, jossa kuka tahansa meistä voi näyttää kykynsä Valioliigajoukkueen managerina. Osallistuminen peliin ei maksa mitään. Kukin pelaajista voi päättää mihin liigoihin osallistuu: Peliä voi yksin omaksi ilokseen, sitä voi pelata kavereita vastaan kaveriporukan omassa liigassa tai sitä voi pelata esimerkiksi Coolbetin perustamassa liigaasa muita Coolbetin asiakkaita vastaan. Coolbetin liigaan saavat osallistua kaikki Coolbetin uudet ja vanhat asiakkaat. Asiakkaan ei tarvitse tehdä talletusta voidakseen liittyä liigaan.

Kaikki osallistujat saavat pelin aloittaessaan 100 miljoonaa puntaa rahaa kasatakseen itselleen 15 pelaajan miehistön. Kalleimmat pelaajat ovat noin 13 miljoonan punnan arvoisia ja halvimmat maksavat noin 4 miljoonaa. Managerille itselleen jää päätettäväksi rakentaako hän joukkueensa menestyksen muutaman huippuyksilön varaan vai tekeekö joukkueesta tasaisen. Kun joukkue on valittu, managerit saavat vaihtaa vain yhden pelaajan per viikko.

Pelin idea on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä. Pisteitä pelaajat saavat mm. tekemistään maaleista, syötöistä, torjunnoista, peliajasta ja oman maalin puhtaana pitämisestä. Eri pelipaikan pelaajat saavat samoista suorituksista eri määrät pisteitä. Esim. puolustaja tienaa tekemästään maalista 6 pistettä, kun hyökkääjä saa vain 4 pistettä. Tarkemmat pistetaulukot kannattaa katsoa Fantasy Premier Leaguen Help-osiosta.

Peli on todella suosittu maailmalla ja sen pelaajat ovat tehneet mm. useita Youtube-kanavia, jossa jakavat omia vinkkejään pelaamiseen. Jos aiot osallistua peliin ensimmäistä kertaa, niin kanavilta saa hyviä vinkkejä esim. oman joukkueen rakentamiseen. Tässä linkki yhdelle suositulle aiheeseen perehtyneelle Youtube-kanavalle.

Coolbet Fantasy League

Fantasy Premier Leaguen pelaajat saavat luoda peliin omia liigojaan. Monet pelaavatkin peliä säännöllisesti kavereitaan vastaan omassa liigassaan. Vedonlyöntiyhtiö Coolbet on tälle kaudelle päättänyt tehdä omille asiakkailleen (sekä uusille että vanhoille) oman liigan, jossa yhtiö jakaa palkintoja parhaiten menestyville. Tämän liigan nimi on Coolbet Fantasy League.

Coolbet Fantasy Leaguen jokaisen kuukauden 10 parasta manageria jakavat 850 euron palkintopotin ja koko kauden 100 parasta manageria jakavat huiman 10 000 euron palkintopotin keskenään. Kaikkien 26.8. mennessä liigaan osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi 2 hengen Valioliigamatka 15.9. pelattavaan huippuotteluun Tottenham-Liverpool.

Täältä voit lukea lisää Coolbet Fantasy Leaguesta ja osallistua ilmaiseksi maailman suosituimpaan Valioliigan manageripeliin!

 

Lue myös: Kauden isoin gamesaver Eurooppa-liigan karsinnoissa Islannissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here