zenit nousi upeaan voittoon

Eurooppa-liigan karsinnoissa nähtiin torstai-iltana harvinaisen kova temppu, kun Zenit nousi 8-1-kotivoitolla voittoon ja etenee jatkoon.

Dinamo Minsk kaatoi kotikentällään Pietarin Zenitin tylysti numeroin 4-0 viikko sitten Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen avausosassa. Eilen torstaina pelatussa toisessa osassa nähtiin melkoinen ilotulitus, kun Zenit ylsio ensin varsinaisella peliajalla 4-0-voitolla tasoihin.

Sitten jatkoajalla 99. minuutilla Minsk sai tehtyä tärkeän vierasmaalin ja näin Zenitillä oli parikymmentä minuuttia aikaa tehdä tarvittavat kaksi maalia. No, Zenit kiskoi siihen neljä maalia ja voitti ottelun uskomattomasti numeroin 8-1!

Zenit etenee Eurooppa-liigan karsintojen viimeiselle kierrokselle yhteismaalein 8-5.