Mika Ojala jättää Interin – pitkät neuvottelut eivät tuoneet tulosta

Urallaan muun muassa saksalaista VrF Aalenia edustanut Mika Ojala ei jatka Interissä.

Mika Ojala jättää Interin. Viime kaudella hopealle yltäneen Interin avainpelaajiin kuuluneen Ojalan uudesta osoitteesta ei ole vielä tietoa.

31-vuotias Ojala iski viime kaudella Interille kuusi maalia ja antoi lisäksi yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Urallaan kaikkiaan 323 ottelua sinimustien paidassa pelannut Ojala ei ole edustanut Suomessa aikuistasolla mitään muuta seuraa kuin Interiä, jonka paidassa hän juhli myös Suomen mestaruutta vuonna 2008. Ulkomailla hän on edustanut ruotsalaista BK Häckeniä sekä saksalaista VfR Aalenia.

– Mika on ollut seuralle tärkeä pelaaja vuosia ja siksi on erittäin harmillista, ettemme onnistuneet löytämään yhteisymmärrystä sopimuksen sisällöstä. Mikäli haluamme olla kilpailukykyisiä myös ensi kaudella, meidän on kuitenkin ajateltava joukkuetta kokonaisuutena eikä vain yksilöinä, Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kommentoi Interin tiedotteessa.

Urallaan myös kahdeksan A-maaottelua pelannut Ojala kärsi kaudella 2018 burnoutista, jonka vuoksi koko kausi jäi kesken.

Ojalan lisäksi Inter menettää myös Niilo Mäenpään sekä Albion Ademin. Mäenpään uusi seura on IFK Mariehamn, kun taas Ademin seuraava osoite on Ojalan tapan vielä tuntematon. Veikkausliigassa nähtiin myös toinen todella mielenkiintoinen siirto, kun kohupelaaja Moshtag Yaghoubi siirtyi Helsingin IFK:n riveihin.

Mika Ojala ei jatka Interissä

https://twitter.com/FCInterTurku/status/1200324812595499009?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200324812595499009&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.suomifutis.com%2F2019%2F11%2Finter-vahvisti-seuraikonin-lahdon-meidan-on-ajateltava-joukkuetta-kokonaisuutena%2F

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – –

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän