HIFK ja Mosa kaksivuotiseen sopimukseen

Keskikenttäpelaaja Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi siirtyy HIFK:n tulevan kauden joukkueeseen. Sopimus on kaksivuotinen.

25-vuotias Yaghoubi on tunnettu nimi suomalaiselle jalkapalloyleisölle ja hän on tähän mennessä pelannut 135 Veikkausliigaottelua urallaan. Kaudella 2019 25-vuotias keskikenttäpelaaja edusti SJK:ta 15 ottelun verran, onnistuen kertaalleen myös maalinteossa seinäjokelaisseuran paidassa.

SJK:n lisäksi hän on pelannut Veikkausliigaa FC Hongassa, RoPSissa ja HJK:ssa. Ulkomaan pelikentiltä ”Mosalta” löytyy kokemusta Latvian ja Kazakstanin pääsarjoista, ja lisäksi mies on edustanut Suomen maajoukkueita sekä nuoriso-, että A-maajoukkuetasolla.

– Mika (Lönnström) soitti parisen viikkoa sitten ja siitä kaikki oikeastaan lähti. Hän kertoi, että seura panostaa tänä vuonna entistä enemmän joukkueeseen. Se kuulosti hyvältä ja halusin olla osa sitä prosessia. On myös kiva palata pääkaupunkiseudulle asumaan vuoden tauon jälkeen, Yaghoubi kommentoi siirtoaan joukkueen nettisivuilla.

– Haluamme HIFK:hon intohimoisia ja kovaa työtä tekeviä pelaajia, jotka kaikessa tekemisessä asettaa IFK:n joukkueen ja IFK-hengen etusijalle. Kun joukkuepeli toimii, niin myös yksilöt pääsevät paremmin nousemaan esiin, urheilutoimenjohtaja Lönnström sanoo Yaghoubin siirron yhteydessä.

Lähde: HIFK

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here