Mestarien liigan toiset osat – nouseeko Manchester City ahdingosta?

Mestarien liigan toiset osat pelataan tällä viikolla. Tiistaina ratkotaan jatkopaikat Manchester Cityn ja Liverpoolin sekä Roman ja Barcelonan välillä.

Liverpool yllätti monet raikkaalla esityksellään Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa Manchesterin Cityä vastaan. Liverpool ratkaisi ottelun jo reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun Mohamed Salah, Alex Oxlade-Chamberlain ja Sadio Mane tykittivät kaikki maalin mieheen.

Liverpool joutuu turvaamaan kolmen maalin johtoaan tiistaina Manchesterissa ilman kippari Jordan Hendersonia, joka on pelikiellossa. Myöskään toinen keskikentän työhevonen, Emre Can, ei pysty pelaamaan ottelussa selkäongelmien vuoksi. Lisäksi Adam Lallanaa, Joel Matipia ja Joe Gomezia ei nähdä tiistaina kokoonpanossa loukkaantumisten vuoksi. Sen sijaan ensimmäisessä osaottelussa loukkaantuneen Salahin pelaaminen on vielä epävarmaa. Sama tilanne on Alberto Morenolla ja Andy Robertsonilla.

Manchester Cityn osalta loukkaantumis- ja pelikieltotilanne näyttää huomattavasti paremmalta. Erityistä iloa kotijoukkueelle tuo maalitykki Sergio Agueron tervehtyminen. Argentiinalaiskärki palasi kentille tultuaan vaihdosta mukaan peliin lauantaina Manchesterin derbyssä, jossa City menetti toisella puoliajalla kahden maalin johtonsa ja hävisi Manchester Unitedille 2-3. Cityltä on ottelusta sivussa todennäköisesti loukkaantumisvaivojen vuoksi toppari John Stones ja laitapuolustaja Danilo. Myös pitkään sivussa ollut Benjamin Mendy lienee edelleen poissa.

Toisessa parissa Barcelona lähtee turvallisen tuntuisessa asemassa toiseen osaotteluun, joka pelataan Roomassa. Viikonloppuna LaLigassa Lionel Messi tykitti hattutempun, kun katalonialaiset kaatoivat kotikentällään Leganesin 3-1. Barcelonalta on vakituisesta avauskokoonpanosta sivussa ainoastaan jalkavammaa poteva Sergio Busquets. Myöskään kotijoukkueella ei ole pahoja loukkaantumisia Diego Perottin lisäksi, mutta Roman jatkopaikkaa voisi pitää lähtökohdat huomioon ottaen pienoisena ihmeenä.

Liverpool oli rautaisessa iskussa Mestarien liigan puolivälierin ensimmäisessä osaottelussa

Mikäli video ei jostain syystä näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Lisää uutisia eurokentiltä TÄÄLTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here