Mestarien liigan tiistaikierrokselta Tuplaus sisään

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Veikkaa Valioliigan tuloksia ja taistele 2000€ potista!

Eilinen Tuplaus ajoi maalin Djurgårdenin tasurin myötä ja tänään vaihdetaan taktiikka sinkkulinjaan. The Wankdorf Stadionin nurmella mittelevät Young Boys ja Atalanta. Mestarien liigan F-lohkon tilanne onkin mielenkiintoinen, sillä molemmat illan joukkueista kykenevät vielä kamppailemaan jatkosta. Villarreal ja Man United ovat vain pienen karkumatkan päässä.

Atalanta on kuitenkin viiden pisteensä myötä näistä kahdesta se suosikki pyristelemään pudotuspelivaiheeseen. Coolbetin kerroinasetelma 4.10 – 4.10 – 1.84 on kuvaava ja sveitsiläisten pisteet tulisivat yllätyksenä tänään.

Gian Piero Gasperinin miehistö oli joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa vahvempi. Tämä syyskuun mittelö Italiassa päättyi 1-0 kotivoittoon Matteo Pessinan osumalla. Atalanta oli pelillisesti selkeästi vastustaan edellä ja hiukan yllättäenkin lukemat pysyivät varsin maltillisena. Luis Murielilla oli tonttia iskeä rumemmatkin numerot taululle.

Tänään uskotaan Atalantan ottavan myös jälleennäkemisessä voiton. Vieraita puoltaa selkeä materiaaliero, mutta Young Boys voi hyvinkin päästä myös heiluttamaan maaliverkkoa. Atalanta on nimittäin tehokas joukkue vastustajan kolmanneksella, mutta myös omissa soi tasaisen varmasti. Tästä syystä isketään vierasvoiton kylkeen vielä pieni maalimäärävaatimus ja kohde on valmis Tuplaukseen.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here