Mestarien liigassa nähtiin tiistai-iltana nätti saksipotkumaali, kun Bayern Munchenin konkarihyökkääjä Robert Lewandowski näytti taas osaamistaan.

Bayer Munchen voitti vieraskentällä Dinamo Kievin numeroin 1-2 (0-2) lumisissa olosuhteissa E-lohkossa tiistai-iltana.

Bayernin 33-vuotias puolalaistähti Robert Lewandowski teki 11. minuutilla näyttävän saksipotkumaalin. Pallo kimposi kotipuolustuksessa sopivasti, ja Lewandowski laittoi pallon tyylikkäästi reppuun. Bayern on voittanut kaikki viisi alkulohkon otteluaan ja etenee ylivoimaisesti jatkoon.

Äskettäin päävalmentajansa Ole Gunnar Solskjaerin erottanut Manchester United kaatoi puolestaan vieraissa Villarrealin numeroin 0-2 F-lohkon ottelussa. Samalla ManU varmisti jo jatkopaikkansa.

Klo 22:00 FC Sheriff – Real Madrid

KATSO MYÖS: Video: Cole Stockton laukoi voittomaalin puolesta kentästä 94. minuutilla Ykkösliigassa