Tuplauksessa jännätään Allsvenskanin mestaruustaistelua

Tuplauksessa jännätään tänä maanantaina Allsvenskanin mestaruustaistelua, jonka lisäksi luotetaan myös Turkin liigan kärkihevoseen.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

TSEKKAA TÄMÄ:

Veikkaa Valioliigan tuloksia ja taistele 2000€ potista!

Ruotsin pääsarjafutiksessa käydään kiihkeää mestaruustaistoa ja vielä useampi joukkue taistelee himoitusta Lennart Johanssons pokalista. Malmö kompuroi oman taistelunsa Häckenin isäntänä lauantaina tasuriksi, kun taas Gnaget ja Ellos hoitivat omansa vieraissa. Tämän yhtälön myötä Djurgården saa tilaisuuden loikata sarjan kärkeen tänään, kun tukholmalaisilla on vielä kolme ottelua jäljellä.

DIF ei kuitenkaan helpolla pääse, sillä illan epistola on vierasreissu Norrköpingiin. Tästä syystä ei ihan suoraan vierasvoittoon kuitenkaan rahoja investoida, vaan laitetaan DIF tuplamerkin kera lapulle. Kotijoukkue Peking taistelee lähinnä kunniasta jäljellä olevissa otteluissa, kun taas Djurgårdenin on pakko iskeä kaikki peliin mestaruuden tähden. Läpi kauden laadukkaasti operoinut Järnkaminerna on päästänyt vieraissa koko sarjan vähiten maaleja ja eiköhän tänäänkin vähintään tasatulos nähdä.

Lappu täydennetään Trabzonsporin menestyksellä. Turkin Super Ligissä dominoiva Trabzonin ylpeys on vetänyt 12 kierrosta läpi ilman tappioita, rekordilla 9-3-0. Keskikastissa jyräävä Gaziantep on siis todellinen altavastaaja Şenol Güneş Stadionin nurmella tänä iltana.

Vaikka isäntien paras maalintekijä Anastasios Bakasetas on tänään polvivaivojen vuoksi sivussa, on kotivoittoon tartuttava Coolbetin markkinatoppi-kertoimella. Gaziantep ei ole voittanut yhtäkään kauden kuudesta vierasottelustaan ja ei ole nähtävissä sitä, että tämä kurssi ainakaan tänään muuttuisi.

TUPLAUKSEEN!
Edellinen artikkeliVideo: Dimitri Payetia heitettiin vesipullolla päähän – Lyon-Marseille keskeytettiin
Seuraava artikkeliMestarien liigassa viides ottelukierros – tässä kaikki matsit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän