Mestareiden liigan 2. pelipäivä: Napoli – Borussia Dortmund

F-lohkon toisessa ottelussa viime vuoden Mestareiden liigan finaaliin yltänyt Dortmund matkusti Italiaan Napolin vieraaksi.

Napoli on tehnyt isoja hankintoja ostamalla muunmuassa Gonzalo Higuainin, sekä Jose Callejonin Real Madridista.

Itse peliä oli kerennyt mennä 21 minuuttia kun Higuain puskee Napolin johtoon 1-0. Tämä jäi ainoaksi maaliksi ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei ollut suinkaan ainoa kiinnostava tapahtuma kentällä ja sen laidalla. Dortmundin luotsi Jürgen Klopp raivostui neljännelle erotuomarille ja hänet heitettiin katsomoon. Lisäajalla Napoli oli päästä hyvään maalipaikkaan, mutta tämän esti Dortmundin maalivahti Roman Weidenfeller koskemalla palloon kädellään maalivahdin alueen ulkopuolella. Automaattinen punainen ja maalivahti vaihtoon.

Toista puoliaikaa oli kerennyt vanheta reilut 20 minuuttia kun Lorenzo Insigne laittoi pallon upeasti vapaapotkusta oikeaan yläkulmaan. Napoli 2-0 johtoon.

Dortmundin kavennus tuli erikoisella tavalla. Keskitys maalin eteen ja Camilo Zuñiga laittaa hienolla sivupotkulla pallon omaan maaliin.

Pisteet siis jäivät Italiaan luvuin 2-1.