Mestareiden liigan 2. pelipäivä: Marseille – Arsenal

F-lohkoa on keretty jo nimetä kuolemanlohkoksi. Tämä ei ole ihan tuulesta temmattu, vaan tässä lohkossa jokainen on potentiaalinen jatkoonmenijä.

Marseillen ja Arsenalin kohtaaminen oli tiukka taistelu elintärkeistä pisteistä ja ottelu alkoi verkkaisesti. Muutamia paikkoja molemmille, mutta toisella puoliajalla. Molemmilla joukkueilla oli todella paljon vaarallisia paikkoja, mutta Arsenalin Theo Walcott aloitti maalinteon vieraille. Maalipaikkaan johti Marseillen puolustuksen heikosti purettu pallo. Puskusta suoraan Walcottin jalkaan ja luvut 0-1.

Kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppumista Marseillen puolustus lepsuilee taas ja Aaron Ramsey pääsee neljän pelaajan ympäröimänä laukaisemaan luvut 0-2.

Moni vedonlyöjä kirosi varmasti, kun yliajalla Marseillen pelaaja kaadetaan maalivahdin alueella ja tuomari näyttää palloa pilkulle. Toinen lisäminuutti mennyt ja Jordan Ayew laittaa pallon varmasti maaliin. Luvut 1-2 jäävät loppulukemiksi ja kolme pistettä matkaa Arsenalin mukana Lontooseen.