Mestareiden liigan 2. pelipäivä: Chelsea – Fc Basel

Noin 40 000 silmäparia seurasi Lontoon illassa, kun Chelsea kohtasi Fc Baselin. Monet odottavat Chelsealta parempaa tulosta, kuin viime kaudella, jolloin Chelsea tippui Mestareiden liigasta, mutta voitto Eurooppa-liigan.

Kaikki näytti lupaavalta Lontoon sinisille. Oscar vei Chelsean 1-0 johtoon aivan ensimmäisen puoliajan viimeisillä minuuteilla.

Toinen puoliaika ottelussa oli erittäin tasaista, kun Chelsean pallonmenetyksestä käynnistyi Baselin vastahyökkäys. Tämän lopputuloksena oli 1-1 tasoitus, jonka teki Baselin Mohamed Salah 71. peliminuutila.

Basel lisäsi lontoolaisten tuskaa tekemällä 10 minuutin päästä siitä kulmatilanteesta maalin. Marco Strellerin pusku nosti Baselin 2-1 johtoon ja näin oli ensimmäinen tappio Jose Mourinhon Chelsealle valmis.