mertens puoliaika

MM-kisojen G-lohko potkaistiin käyntiin maanantaialkuiltana, kun Belgia kaatoi täysin ansaitusti Panaman numeroin 3-0 (0-0).

Belgia hallitsi odotetusti avausjaksoa, mutta kovin montaa maalipaikkaa ei joukkue silti saanut, sillä Panaman joukkuepuolustus oli tiivistä. Paras paikka avautui kapteeni Eden Hazardille, mutta Panaman maalivahti Jaime Penedo torjui hienosti.

Heti toisen jakson alkussa Belgia siirtyi johtoon, kun Dries Mertens laukoi kauniisti pallon vasempaan nurkkaan, 1-0! Sitten 69. minuutilla Romelu Lukaku lisäsi Belgian johdoksi 2-0 ja viisi minuuttia myöhemmin sama mies teki loppunumeroiksi 3-0. Panamalla ei ollut tässä ottelussa mitään jakoa.