ruotsi avasi kisat ansaitulla voitolla

Ruotsi ja Etelä-Korea kohtasivat F-lohkon ottelussa maanantaina iltapäivällä. Ruotsi avasi kisansa ansaitulla voitolla numeroin 1-0 (0-0).

Ruotsilla oli avausjaksolla selkeästi paremmat paikat. Molemmissa päissä hyökkääjät hakivat potentiaalisia rankkaritilaisuuksia, mutta erotuomari ja VAR eivät menneet noihin yrityksiin. Ruotsin Viktor Claesson oli lähellä puskea johto-osuman aivan avausjakson lopulla, mutta tauolle mentiin maalittomissa tasalukemissa.

Toisen jakson alussa Etelä-Korean Ja-Cheol Koo pääsi puskemaan hyvästä paikasta, mutta pallo meni hieman ohi vasemmalta. Muutama minuuttia myöhemmin Ruotsin Ola Toivosella oli loistopaikka, mutta Etelä-Korean maalivahti Huyn-Woo Ko torjui upeasti.

Ottelun voittomaali nähtiin 65. minuutilla, kun Ruotsin kapteeni Andreas Granqvist laittoi rankkarin sisään, 1-0! Rankkariin johtanut tilanne tarkastettiin videolta. Tuo jäi myös ottelun ainokaiseksi.

Ruotsi avasi MM-kisat voitolla

F-lohko potkaistiin käyntiin eilen sunnuntaina, kun upeasti pelannut Meksiko kaatoi hallitsevan maailmanmestarin Saksan numeroin 0-1 (0-1).