Englanti kaatoi Tunisian – kaksi maalia tehnyt Harry Kane ottelun hahmo!

Kroatia - Englanti

Englanti kohtasi Tunisian G-lohkon ottelussa maanantai-iltana. Englanti otti lopulta 1-2-voiton Harry Kanen kahdella maalilla!

Englannilla oli heti 2. minuutilla loistopaikka mennä johtoon, mutta maalivahti Mouez Hassen torjui Jesse Lingardin laukauksen. Sitten 11. minuutilla kapteeni Harry Kane laittoi karapallon sisään ja Englanti ansaitusti 0-1-johtoon.

Englannilla oli parikin hyvää paikkaa lisätä johtoaan, mutta sitten 35. minuutilla Tunisia tasoitti rankkarista. Ferjani Sassi laukoi rangaistuspotkun vasempaan alakulmaan, 1-1. Tauolle mentiin 1-1-numeroissa, vaikka etenkin Englannin Lingardilla oli puolen tusinaa maalipaikkaa.

Toisella jaksollakin Englanti hallitsi kenttätapahtumia, mutta avausjakson kaltaisia huippupaikkoja joukkue ei onnistunut luomaan – paitsi lisäajalla. Kane oli taas oikeassa paikassa ja puski Englannin 1-2-voittoon!

G-lohkon päivän aiemmassa ottelussa Belgia otti 3-0-rutiinivoiton Panamasta.