Merseysiden derbyllä sunnuntai pakettiin

Merseysiden derby kruunaa sunnuntaisen futistarjonnan, kun Goodison Parkilla vihelletään matsi käyntiin klo 21:00.

Everton ja Liverpool ottavat tänään jo kolmannen kerran yhteen tällä kaudella, eikä varmasti yllätä, että Liverpool lähtee ennakkosuosikkina tänään. Se on hoitanut kauden aiemmat kohtaamiset nimiinsä. Valioliigan syyskauden matsissa Pool hoiteli vieraat luvuin 5-2 ja FA Cupin kohtaamisessa Anfieldillä juhlittiin 1-0 kotivoittoa.

Voimasuhteet painottuvat Liverpoolille tänään myös kokoonpanojen suhteen. Punaisilla ei juurikaan merkittäviä poissaoloja ole. Evertonin riveistä on sen sijaan enemmänkin pelimiestä sivussa. Toffeemiesten loukkaantuneisiin kuuluu pitkäaikaispotilas Jean-Philippe Gbaminin lisäksi Fabian Delph, Yerry Mina ja Theo Walcott.

Everton on kuitenkin nostanut pelinsä tasoa, kun Carlo Ancelotti saapui seuran peräsimeen. Tänäänkin tarjolla tulee varmasti olemaan kova haaste Liverpoolille, joka on vain kahden voiton päästä Valioliigan mestaruudesta. Lähdetäänkin hakemaan vähämaalista vääntöä, sillä underin kertoimet ovat mukavan korkealla. Koronatauon jälkeiset ottelut ovat olleet kohtalaisen maltillisia maalimäärien suhteen ja sama linja jatkunee tänä iltana.

Pelivihje: Ottelussa alle 2.5 maalia (2.15 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Frank Lampardin päivänselvä maali hylätään MM-kisoissa 2010

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here