Video: Frank Lampardin päivänselvä maali hylätään MM-kisoissa 2010

frank lampard maali puoliaika

Englantilainen jalkapallolegenda Frank Lampardin täyttää lauantaina 42 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää Frankie Boylle!

Lampardin edustama Englanti kohtasi Saksan kesän 2010 MM-kisojen neljännesvälieräottelussa. Chelsea-legendan komea laukaus pamahti yläriman kautta maaliin, mutta Manuel Neuerin kauhottua sen nopeasti takaisin kentälle, meni maali myös tuomaristolta ohi.

Ottelu päättyi lopulta Saksan 4-1 voittoon, joten Lampardin ja muiden englantilaisten MM-kisat päättyivät vuonna 2010 siihen.

Lampardin pelaajaura keskikentällä oli komea. Hän pelasi Englannin maajoukkueessa 106 maaottelua ja teki niissä 29 maalia.

Seuratasolla hän edusti pisimpään Chelseaa, jonka riveissä hän pelasi kaikkiaan 429 ottelua. Urallaan myös West Hamia, Swanseaa, Manchester Cityä ja New York City FC:tä edustanut Lampard voitti muun muassa kolme Valioliigan ja neljä FA Cupin mestaruutta. Lisäksi hän valloitti Chelsean kanssa kertaalleen niin Mestarien liigan kuin Eurooppa-liigankin.

Tällä hetkellä hän toimii Chelsean päävalmentajana.

Frank Lampardin päivänselvä maali

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here