Lähteekö Man United tyhjin käsin Lontoosta?

Triplaus läpäistiin viime viikonloppuna ja nyt lähdetään ehdottomasti taas havittelemaan 2000€ jackpotia! Lapulta löytyy niin Valioliigaa kuin La Ligaakin.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Tottenham – ManU

Jose Mourinho pääsee jälleen haastamaan vanhan seuransa Man Unitedin. Kertaalleen tämä kohtaaminen näillä raameilla on tällä kaudella jo käyty, kun Spurs vieraili Old Traffordilla 4. joulukuuta. Tällöin ManU oli vahvempi luvuin 2-1, Marcus Rashfordin maalatessa kahteen kertaan.

Kokoonpanoissa ei ole juurikaan ihmeellisyyksiä. Merkittävin poissaolija lienee Tottenhamin riveistä puuttuva Dele Alli, joka kärsii pelikieltoa yksityiselämänsä hölmöilyistä. United pääsee peliin ilman menetyksiä kokoonpanonsa suhteen.

Tänään haetaan rohkeasti isänille pisteitä. On totta, että ManU lähtee ohuena ennakkosuosikkina. Tottenham oli heikkovireinen ennen koronataukoa ja joukkueen peli oli sekaisin. Jaksan kuitenkin uskoa siihen, että kotiavaus tauon jälkeen on Spursin mahdollisuus.

Granada – Villarreal

Lapun toinen kohde napataan Andalusian mailta, kun Granada saa vieraakseen Villarrealin. Joukkueet löytyvät sarjoista lähes perätysten, sillä Villareal on seitsemännellä sijalla, kaksi pykälää Granadaa yläpuolella. Molemmilla taistelu europaikoista on vielä hyvin elossa.

Lähden ennustamaan maalintäyteistä iltaa Nuevo Estadio de Los Cármenesin pyhätöllä. Etenkin kotijoukkue Granadan edellispeleissä on verkot heiluneet, eivätkä isännät tänäänkään nollille tule jäämään. Villarreal on sen sijaan kunnostautunut kelvollisena vierasjoukkueena ja painanut häkkejä hyvään tahtiin kotikentän ulkopuolellakin. Molempien joukkueiden maali vaikuttaa erinomaiselta kohteelta kertoimensa puolesta.

TRIPLAUKSEEN!

Klassikkovideo: Mika Nurmelan legendaarinen ”otteluennakko”

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here