Italian Serie A:n päätöskierroksella nähtiin suuria tunteita. M’Baye Niang nousi Empolin sankariksi laukomalla elämänsä tärkeimmän osuman.

Empoli kaatoi kotikentällään AS Roman numeroin 2-1 (1-1) Serie A:n päätöskierroksella sunnuntaina.

Ottelu oli jo päättymässä tasapeliin, joka olisi tietänyt Empolin putoamista Serie B:hen. Kuitenkin 93. minuutilla Empoli sai vielä yhden hyökkäyksen, ja M’Baye Niang laukoi pallon reppuun, 2-1!

TSEKKAA TÄMÄ:

Riehakkaat juhlat alkoivat. Empolin viime hetkien voitto tarkoitti sitä, että Frosinone tipahtaa Serie B:hen ensi kaudeksi. Lisäksi Sassuolo ja Salernitana putoavat.

Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen tähdittämä Venezia kohtaa Serie B:n nousukarsintafinaalissa Cremonesen. Kaksiosaisen otteluoparin voittaja pelaa ensi kaudella Serie A:ssa.

KATSO MYÖS: Video: Robert Taylor teki kuvankauniin maalin – Inter Miami MLS:n kärjessä

M’Baye Niang ratkaisee sarjapaikan Empolille

Edellinen artikkeliVideo: Paul Gascoigne näyttää erotuomarille keltaista korttia Skotlannin liigassa 1995
Seuraava artikkeliVideo: Viimeistä kertaa Santiago Bernabéulla – Toni Kroos jätti jäähyväiset Real Madridin kotiyleisölle