Video: Paul Gascoigne näyttää erotuomarille keltaista korttia Skotlannin liigassa 1995

51 Yksi jalkapallohistorian upeimmista persoonista, englantilainen Paul Gascoigne, tunnettiin pelivuosinaan taitavana, tyylikkäänä ja idearikkaana pelaajana. Vuonna 1995 hän antoi erotuomarille keltaisen kortin. Gascoigne oli ja on yhä etenkin britteinsaarilla rakastettu hahmo. Vuoden 1990 MM-kisojen välieräottelussa Länsi-Saksaa vastaa Gazza sai keltaisen kortin ja tämä tiesi sitä, että hän olisi korttitilin täyttymisen takia pois finaalista, jos Englanti sinne yltäisi. Heti kortin saatuaan Gazza itki ja viimeistään tuon jälkeen hän nousi valtavaan kansansuosioon britteinsaarilla. Vuonna 1995 Gascoigne siirtyi pelaamaan skottiseura Glasgow Rangersiin ja vastaanotto oli sankarillinen. Samana vuonna sarjaottelussa Hiberniania vastaan nähtiin yksi mestarin unohtumattomimmista tempauksista. Erotuomari Dougie Smith oli vahingossa pudottanut keltaisen korttinsa nurmeen. Gazza noukki kortin, käveli erotuomarin luo ja näytti keltaista korttia. Sitten hän antoi kortin kohteliaasti erotuomarille. Smithillä ei löytynyt lainkaan huumorintajua ja hän puolestaan antoi Gascoignelle keltaisen kortin. Yleisö buuasi. Gascoigne on tällä hetkellä 50-vuotias. Paul Gascoigne antaa varoituksen

Futishistorian yksi suurimmista persoonista, englantilainen Paul Gascoigne, täyttää maanantaina 57 vuotta. Hyvää syntymäpäivää legendalle!

Tyylikkäänä ja idearikkaana pelaajana tunnetulla Paul ”Gazza” Gascoignella on edelleen erittäin vankka suosio britteinsaarilla. Mies on rakastettu hahmo.

Gazza pelasi urallaan muun muassa Newcastlessa, Tottenhamissa, Laziossa ja Rangersissa. Englannin maajoukkueessa hän pelasi yhteensä 57 ottelua, joissa syntyi 10 maalia.

TSEKKAA TÄMÄ:

Vuonna 1995 Gascoigne siirtyi pelaamaan skottiseura Glasgow Rangersiin, ja vastaanotto oli sankarillinen. Joulukuussa 1995 pelatussa sarjaottelussa Hiberniania vastaan nähtiin yksi mestarin unohtumattomimmista tempauksista.

Erotuomari Dougie Smith oli vahingossa pudottanut keltaisen korttinsa nurmeen. Gazza noukki kortin, käveli erotuomarin luo ja näytti keltaista korttia. Sitten hän antoi kortin kohteliaasti erotuomarille. Smithillä ei löytynyt lainkaan huumorintajua ja hän puolestaan antoi Gascoignelle keltaisen kortin. Yleisö buuasi.

Paul Gascoigne näyttää keltaista korttia

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliVideo: KuPS:n Jonathan Muzinga laukoi mahtavan saksipotkumaalin Veikkausliigassa
Seuraava artikkeliVideo: Empoli oli jo putoamassa Serie A:sta – M’Baye Niang teki ratkaisumaalin 93. minuutilla

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän