29-vuotias Rober Taylor oli ottelun hahmo Major League Soccerissa, sillä hän teki maalin ja jakeli syötön voitto-osumaan.

Inter Miami kaatoi vieraskentällä Vancouver Whitecapsin numeroin 1-2 (0-1) MLS:ssä viikonloppuna.

Vierasjoukkue Inter Miamin Robert Taylor laukoi 36. minuutilla tyylikkään 0–1-osuman. Taylor kruunasi ottelunsa toisen jakson alussa jakelemalla namupassin Leonardo Campanan voittomaaliksi jääneeseen 0–2-osumaan.

TSEKKAA TÄMÄ:

Taylor pelasi ottelussa 87 minuuttia. Tähtipelaajat Lionel Messi ja Luis Suarez eivät olleet kokoonpanossa. Inter Miami jatkaa 29 joukkueen MLS:n kärjessä (16 ottelua, 34 pistettä).