Espanjan La Ligassa nähtiin sunnuntaina yksi koko kauden rumimmista taklauksista, kun Manuel Trigueros sukitti Lionel Messiä.

Barcelona kaatoi vieraskentällä Villarrealin numeroin 1-2 (1-2) sunnuntaina La Ligassa. Toisella jaksolla nähtiin vaarallinen tilanne.

Ottelun kaikki maalit nähtiin avausjaksolla. Ensin Villarrealin Samuel Chukwueze teki 1-0-osuman 26. minuutilla, Mutta Antoine Griezmann teki nopeasti kaksi maalia, jotka riittivät kolmeen vieraspisteeseen. Villarrealin Manuel Trigueros taklasi sikamaisesti Lionel Messiä 65. minuutilla ja lensi ansaitusti saman tien suihkuun. Messi selvisi kuin ihmeen kaupalla ilman loukkaantumista.

La Ligaa on pelattu nyt 32-33 kierrosta ja sarjakärjessä jatkaa edelleen Atletico Madrid (33 ottelua, 73 pistettä). Toisena on Barcelona (33 ottelua, 71 pistettä) ja kolmantena Real Madrid (32 ottelua, 71 pistettä). Sarjassa pelataan 38 ottelua.

Manuel Triguerosin kammotaklauks

— —
KATSO MYÖS: Video: HJK kaatoi Hongan Veikkausliigan maalirikkaassa avausmatsissa