Union Berlinin 26-vuotias suomalaishyökkääjä Joel ”Jolle” Pohjanpalo oli aivan liekeissä lauantaina Bundesliigassa.

Union Berlin kaatoi kotikentällään Werder Bremenin numeroin 3-1 (0-0) Saksan Bundesliigassa lauantaina. Joel Pohjanpalo teki kotijoukkueen kaikki kolme maalia reilun vartin sisään!

Ottelun avausjakso oli maaliton, mutta toisella jaksolla alkoi tapahtua. Pohjanpalo teki ensin 50. minuutilla 1-0, muutamaa minuuttia myöhemmin 2-0 ja lopulta 67. minuutilla 3-0-osuman. Jolle pelasi ottelussa 72 minuuttia. Werder Bremenin konkaripakki Niklas Moisander pelasi puolestaan täydet minuutit.

18 joukkueen Bundesliigaa on pelattu 30-31 kierrosta ja kestomestari Bayern Munchen on sinettiä vaille mestari 71 pisteellä. Kakkosena olevalla Leipzigillä on 61 pistettä. Union Berlin on seitsemäntenä, mutta saumat eurokentille ovat käytännössä menneet.

Jolle liekeissä

— —
KATSO MYÖS: Video: HJK kaatoi Hongan Veikkausliigan maalirikkaassa avausmatsissa