Manchester Citylle 0-3-rutiinivoitto Arsenalista Valioliigassa

manchester citylle rutiinivoitto arsenalista valioliigassa puoliaika

Kaikella todennäköisyydellä kohti Valioliigan mestaruutta porskuttava Manchester City kaatoi torstai-iltana vieraskentällä Arsenalin numeroin 0-3 (0-3).

City oli tyly etenkin avausjaksolla Emirates Stadiumilla. Ensin vartin kohdilla Bernando Silva teki 0-1-maalin, sitten 28. minuutilla David Silva lisäsi johtoa ja vielä 33. minuutilla Leroy Sane teki numeroiksi jo 0-3.

Arsenalilla oli sauma tulla ohkaisesti peliin mukaan 53. minuutilla, kun joukkue sai rankkarin, mutta Cityn erinomainen maalivahti Ederson Moraes torjui Pierre-Emerick Aubameyangin laukauksen.

Ottelun toisella jaksolla ei maaleja nähty lainkaan, joten loppunumerot 0-3 (0-3) Cityn hyväksi.

Manchester Cityllä kulkee

Kyseessä oli jo toinen iso voitto Citylle viikon sisään, sillä joukkueet kohtasivat viime sunnuntaina Liigacupin finaalissa Wembleyllä. City voitti tuon ottelun niin ikään numeroin 0-3.

Valioliigan kärjessä olevalla Cityllä on jo 16 pisteen kaula toisena olevaan paikallisvastustaja Man Unitediin, kun kymmenen sarjakierrosta on vielä pelaamatta. Arsenal on puolestaan sarjakutosena ja tällä hetkellä viiden parhaan joukkoon yltäminen näyttää haastavalta.