messi barcelona puoliaika 1-1-tasuriin

messi barcelona puoliaika

Espanjan La Ligassa pelattiin torstai-iltana kolme ottelua. Sarjakärjessä oleva Barcelona jäi 1-1-tasuriin Las Palmasin vieraana.

Barca siirtyi ottelussa 0-1-johtoon, kun supertähti Lionel Messi laukoi 21. minuutilla erittäin kauniin vapaapotkun vasempaan yläkulmaan. Kotijoukkue Las Palmasin Jonathan Calleri kuitenkin tasoitti toisen jakson alussa loppunumeroiksi 1-1.

Torstai-illan kahdessa muussa ottelussa Real Betis vs. Real Sociedad sekä Alaves vs. Levante jäätiin molemmissa maaleitta.

La Ligaa on pelattu nyt 26 kierrosta ja Barca on kärjessä 66 pisteellään. Toisena olevalla Atletico Madridilla on 61 pistettä. Kolmantena oleva Rela Madrid on jäänyt aika kauas kärkikaksikosta, sillä Realilla on kasassa 51 pistettä. La Liga jatkuu heti viikonloppuna.

Jos alla oleva video ei avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.