puoliaika manchester city

Manchester City voitti sunnuntaina Englannin Liigacupin. Wembleyllä pelatussa finaalissa kaatui Arsenal numeroin 0-3 (0-1).

Argentiinalaispyssy Sergio Aguero vei Cityn 0-1-johtoon 24. minuutilla. Kevin Kompany lisäsi ohjausmaalilla johtoa 58. minuutilla (video alla) ja David Silva teki 0-3-loppunumerot 65. minuutilla.

Liigacupin mestaruus oli Citylle seurahistorian viides.

Cityllä on mahdollisuus haalia lisää pokaaleja tällä kaudella. Joukkue dominoi Valioliigaa ja joukkueella on 13 pisteen sarjajohto, kun jäljellä on vielä 11 sarjakierrosta. Takana olevilla joukkueilla on vieläpä yksi ottelu enemmän pelattuna.

Lisäksi City on mukana Mestarien liigassa. Neljännesvälierien avausosassa City murskasi vieraskentällä Baselin numeroin 4-0 ja 7. maaliskuuta pelattava toinen osaottelu kotikentällä on kaiken järjen mukaan vain muodollisuus.