Manchester City kaatoi Chelsean – Bernardo Silva ratkaisijana

Manchester City ja Chelsea ottivat yhteen lauantai-iltana Etihad Stadiumilla. Chelsean esitys jätti paljon parantamisen varaa, vaikka loppulukemat olivatkin vain 1-0 Manchester Citylle.

Manchester Cityn vahvat esitykset saivat jatkoa. Taivaansiniset ottivat viikko sitten Carabao Cupin voiton Arsenalin kustannuksella ja kurittivat toistamiseen tykkipaitoja torstaina. Nyt Cityn paremmuuden sai kokea Chelsea, joka ei saanut sunnuntaina konettaan missään vaiheessa kunnolla käyntiin.

Chelsea lähti otteluun kokonaan ilman varsinaista kärkimiestä. Kärkitriona aloittivat Pedro, Eden Hazard sekä Willian. Lopulta koko kolmikko otettiin vaihtoon ottelun edetessä. 78. minuutilla kova pääpelaaja Oliver Giroud otettiin Willianin tilalle. Hieman myöhemmin myös debyyttinsä Valioliigassa tehnyt Emerson sekä Alvaro Morata vaihdettiin kentälle.

Bernardo Silva Chelsean turma

Ensimmäisellä jaksolla ei vielä osumia nähty, mutta välittömästi toisen puoliajan alkuun saatiin todistaa kotijoukkueen maalia. Heti ensimmäisellä minuutilla Sergio Aguero ja David Silva petasivat paikan Bernardo Silvalle, joka iski pallon maaliin. Portugalilaiselle keskikenttäpelaajalle maali oli kolmas tällä kaudella Valioliigassa.

City hallitsi ottelua loppuun asti, eikä Chelsea saanut todellista kiriä missään vaiheessa käyntiin. Victor Mosesin 54. peliminuutin herkullisen tilanteen lisäksi vieraat eivät saaneet juurikaan huippupaikkoja luotua. Ansaitut kolme pistettä kotijoukkueelle.

Sarjataulukko näyttää tällä hetkellä TÄLTÄ. Lisää uutisia brittikentiltä luettavissa puolestaan TÄÄLTÄ.