Manchester City jyräsi Liverpoolin Valioliigassa

Valioliigassa pelattiin sunnuntaina mielenkiintoinen kärkimatsi, jossa Manchester City jatkoi hurjaa menoaan.

Manchester City kaatoi vieraskentällä Liverpoolin numeroin 1-4 (0-0) Valioliigassa sunnuntaina alkuillalla. Joukkueiden välinen ero on jo kymmenen pistettä, ja Cityllä on vieläpä yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Vierasjoukkue Cityn tulikuuma keskikenttäpelaaja Ilkay Gundogan oli jälleen paljon esillä. Avausjaksolla mies laukoi rankkari taivaan tuuliin, mutta heti toisen jakson alussa mies teki 0-1- osuman. Mohamed Salah toi Liverpoolin tasoihin rankkarista reilun tunnin jälkeen.

City meni lopussa menojaan. Liverpool-molari Alisson antoi pari karmeaa syöttöä, joissa molemmissa pallo löytyi selän takaa. Gundogan teki ensin 1-2-maalin 73. minuutilla, Raheem Sterling osui muutama minuutti myöhemmin ja lopuksi vielä Phil Foden teki loppunumeroiksi 1-4.

City jatkaa sarjakärjessä, kun se on kerännyt 22 ottelusta 50 pistettä. Sarjakakkosena on Man United (23 ottelua, 45 pistettä), kolmosena Leicester (23 ottelua, 43 pistettä) ja nelosena Liverpool (23 ottelua, 40 pistettä).