5000€ jackpotin metsästys aloitetaan Atleticon kanssa

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaaCoolbetin Tuplaus-kampanjalla, ja ensimmäisen päivän lapulla suosiossa ovat Atletico Madrid sekä Leeds.

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Viime kaudella putoamisen niukin naukin välttänyt Celta Vigo on tänään melkoisen haasteen edessä Atleticoa vastaan. Uusi kalenterivuosi pyörähti käyntiin kolmella tappiolla, joita on seurannut kahden edellisottelun kaksi tasuria. Celta-puolustus pyyhkinee jo hikeä etukäteen otsalta, kun liigan paras maalintekijä Luis Suarez kumppaneineen on tänään valmiina tekemään tuhojaan.

Atleticoa lähdetään haistelemaan suoralla voitolla, sillä liigan kärjessä porskuttava Diego Simeonen ryhmä pelaa hienoa sesonkia. Joukkue on tilastojen puolesta sarjan paras kotijoukkue ja colchonerot eivät ole hävinneet yhtäkään peliä Wanda Metropolitanolla tällä kaudella. Mainitsemisen arvoista on myös maaliero kotinurmella, joka on jäätävä 24-3.

Pistetään homma pakettiin Valioliigan puolelta, jossa Leeds isännöi Crystal Palacea Elland Roadilla. Leedsin kausi kotipyhätöllä ei ole ollut kovinkaan onnistunut, mutta tänään ennakkosuosikin aseman voi sanoa olevan ansaittu. Puolustusvoittoinen Crystal Palace lähtee taistoon ilman parasta pelaajaansa Wilfried Zahaa ja häntä tarvittaisiin ehdottomasti vastahyökkäyksissä. Vierasvoittoon en usko ja tasurillakin poimitaan osuma tällä lapulla.

<strong>TUPLAAMAAN!</strong>

Manchester City jyräsi Liverpoolin Valioliigassa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän