Villarreal Getafe - La Liga sergio asenjo puoliaika

Espanjan La Ligassa nähtiin sunnuntaina varsin harvinainen temppu, kun Villarrealin 28-vuotias maalivahti Sergio Asenjo torjui kaksi rangaistuspotkua. Ja pelasi samalla nollapelin!

Villarreal kaatoi kotikentällään Getafen numeroin 1-0 (1-0). Ottelun ainoan maali teki Villarrealin Enes Ural heti 3. minuutilla.

Kotimolari Asenjolla oli ikimuistoinen päivä. Ensin 36. minuutilla hän torjui Angel Rodriguezin rankkarin ja sitten 51. minuutilla puolestaan Jorge Molinan rankkarin. Kotiyleisö antoi tottakai ansaitut suosionosoitukset.

Villarrealille kotivoitto oli tärkeä, sillä joukkue on nyt sarjavitosena ja tällä hetkellä kiinni Euroopan-liigan paikassa. Getafe on La Ligassa kymmenentenä.